کد خبر:۷۴۹۸۵۸
رییس سازمان بورس تشریح کرد:

نحوه ادغام بانک‌های بورسی

محمدی از رونمایی نخستین قرار داد اختیارمعامله زعفران در بورس کالا طی امروز خبر داد و گفت: مجوز فعالیت شرکت کارگزاری به مثابه مجوز فعالیت یک بانک بوده و افزایش تعداد مجوز فعالیت به ریسک سیستمی آن‌ها پذیرفتنی نیست.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، از رونمایی نخستین قرار داد اختیار خرید و فروش زعفران در روز جاری خبر داد و گفت:با استقبال خوب سرمایه گذاران و فعالان بازار زعفران از معاملات قرارداد آتی در بازار مشتقه بورس کالا، امروز نیز قرار داد اختیارمعامله زعفران به عنوان ابزار تکمیلی برای فعالان این بازار در بورس کالا رونمایی می‌شود.

شاپور محمدی با بیان اینکه تعریف ابزار‌های مالی از جمله آپشن بر روی سایر کالا‌های کشاورزی نیز وجود دارد، افزود: برای هر کالایی که بازار پایه آن از نقد شوندگی مناسب برخوردار باشد می‌توان قرار داد آتی و اختیار خرید و فروش معامله را تعریف کرد.

وی در برابر این پرسش که آیا در فضای کسب و کار کنونی عدم صدور مجوز جدید کارگزاری منجر به انحصار در این صنعت نشده است؛ پاسخ داد: اگر چه هم اکنون تنها تعداد ۱۰۸ شرکت کارگزاری وجود دارد، اما این شرکت‌ها در سراسر کشور از دفاتر متعددی برخوردار هستند. در اغلب کشور‌ها کسب و کار کارگزاری به خاطر ریسک سیستمی که می‌توانند ایجاد کنند تحت نظارت و کنترل بیشتری قرار دارند. چرا که مجوز فعالیت شرکت کارگزاری به مثابه مجوز فعالیت یک بانک بوده و از این رو افزایش تعداد مجوز فعالیت بانک در کشور پذیرفتنی نیست. همین مسئله را می‌توان به کارگزاری‌ها نیز تسری داد.

دبیر شورای عالی بورس از پیگیری تخصیص منابع پولی از صندوق توسعه ملی به صندوق توسعه بازار و صندوق تثبیت بازار سرمایه نیز خبر داد و در پاسخ به این پرسش که فرایند انتقال و ادغام سهام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری درج شده در تابلوی معاملات بورس و فرابورس در بانک سپه چگونه خواهد بود، پاسخ داد: در حال حاضر نماد معاملاتی بانک‌های مذکور متوقف هستند، اما برای ادغام سهام این بانک‌ها در بانک سپه قدر مسلم مصوبه شورای عالی بورس برای انتقال سهام در خارج از ساعت معاملات را خواهیم گرفت.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار