آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۱۰۲
در دو بخش دختران و پسران؛

دانشگاه کاشان از ۱۲ تا ۲۲ اسفند میزبان مسابقات کشوری بسکتبال دانشجویان است

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: مسابقات کشوری بسکتبال سه نفره دانشجویان از ۱۲ تا ۲۲ اسفندماه در دو بخش پسران و دختران در دانشگاه کاشان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید حلاج باشی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از میزبانی اولین دوره مسابقات کشوری بسکتبال سه نفره دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در دو بخش دختران و پسران خبر داد.
 
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این مسابقات، را گسترش ورزش همگانی عنوان کرد و گفت: با ایجاد شرایط مطلوب، می‌توان شاهد حضور حداکثری دانشجویان در فعالیت‌های ورزشی بود و شور و نشاط دانشجویی را در دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی افزایش داد.

وی افزود: این مسابقات از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اسفند ماه در بخش پسران و از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ اسفند ماه در بخش دختران به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.

حلاج باشی گفت: طبق اعلام اولیه اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تعداد ۳۰ تیم در دو بخش پسران و دختران از دانشگاه‌های سراسر کشور اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی دانشگاه‌های فردوسی مشهد، علامه طباطبایی، صنعتی شریف، خواجه نصیر الدین طوسی، دانشگاه تربیت بدنی شهید رجایی، مازندران، لرستان، هرمزگان، دانشگاه زنجان، تحصیلات تکمیلی و علوم پایه زنجان، نوشیروان بابل، محلات، کاشان، شهرکرد و تفرش را ۱۵ تیم شرکت کننده در بخش پسران این دوره مسابقات اعلام کرد و گفت: تعداد شرکت کنندگان از لحاظ تعداد تیم‌های شرکت کننده حدودا ۲۰۰ نفر است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار