آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۶۴۳۸
معاون پژوهشی دانشگاه کاشان:

دانشگاه کاشان در میان دانشگاه‌های جامع وزارت علوم رتبه پنجم را کسب کرد

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این دانشگاه در نظام رتبه‌بندی آی اس سی «ISC» در شاخص پژوهش رتبه پنجم را در میان دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید منعم زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در جدیدترین رتبه‌بندی ISC، در مجموع شاخص‌های پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی با کسب رتبه نهم در میان دانشگاه‌های جامع، جایگاه خود را در میان ده دانشگاه برتر کشور حفظ کرد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: دانشگاه کاشان با ۸ پله صعود، از رتبه ۱۷ در سال ۱۳۹۲ به رتبه ۹ در سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ صعود کرده است.

وی با بیان اینکه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از سال ۱۳۸۹ دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور را براساس ۲۶ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات- امکانات و فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و صنعتی که مهمترین مأموریت‌های دانشگاهی را مد نظر قرار می‌دهند، ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند، افزود: در این نظام رتبه بندی، دانشگاه کاشان در شاخص‌های پژوهش رتبه پنجم و در مجموع شاخص‌ها رتبه نهم را کسب کرده است.

منعم زاده به کسب رتبه هفتم این دانشگاه در سال ۹۶ در بخش پژوهش اشاره کرد و افزود: در سال ۹۷ دانشگاه کاشان توانست در شاخص پژوهش با دو پله صعود به رتبه پنجم ارتقاء یابد.

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) سومین پایگاه استنادی معتبر بین المللی است که با هدف ثبت، انتشار و ارزیابی تولیدات علمی کشور‌های اسلامی در چهارمین نشست وزرای آموزش عالی کشور‌های اسلامی (ICMHESR) سال ۲۰۰۸ در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان مصوب و در جمهوری اسلامی ایران تاسیس گشت.

هم‌اکنون این پایگاه در راستای اهداف و رسالت خویش، ضمن فراهم آوردن امکان ارزیابی و رتبه‌گذاری کشورها، دانشگاه‌ها، مجلات علمی و همچنین پژوهشگران ایران و دیگر کشور‌های جهان اسلام در سطح بین‌المللی، جایگاه تولید علم آن‌ها و نقاط قوت و ضعفشان را درحوزه‌های موضوعی مختلف ترسیم می‌نماید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار