به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلین کاویانیراد گفت: بدون پشتوانه ایثار و شهادت انقلاب اسلامی نمیتواند به همه اهدافش دست یابد بنابراین باید ضمن قدردانی از شهیدان، سیره آنها را هم به نسل فعلی و آینده منتقل کنیم تا انقلاب با قوت به راهش ادامه بدهد.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای بنیاد شهید که بیشتر یک سازمان فرهنگی است، نه خدماتی، گفت: متأسفانه بنیاد شهید را جزو دستگاههای فرهنگی نمیشناسند و آن را به عنوان دستگاهی میشناسند مه خدمات و تسهیلات ارائه میدهد در حالی که مهمترین کار بنیاد شهید ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است که جای تأمل دارد.
کاویانیراد همچنین اظهار کرد: یکی از اهداف بزرگ بنیاد شهید مردمیکردن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و هدایت، یعنی تعیین اولویتها در این راستا و ارائه مستندات و اسناد کاربردی است.
وی ادامه داد: برنامههای گرامیداشت روز بزرگداشت شهدا، در دو بخش اجرا شده و یا اجرا خواهد شد. این برنامهها در راستای گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اجرا میشوند. بخش اول برنامههایی هستند که در طول سال اجرا شدهاند و بخش دوم برنامههایی هستند که از روز ۲۲ بهمن تا ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا اجرا میشوند.
وی برگزاری همایش سراسری روز تجلیل و تکریم شهدای امنیت، اجرای طرح سپاس در راستای دیدار با خانوادههای شهدا بین روزهای ۲۲ بهمن تا ۲۲ اسفند، بزرگداشت جشن شمیم کوثر، عطرافشانی و غبارروبی مزارهای شهیدان در سراسر کشور، برگزاری جشنواره رسم سرخ که ۳۳۰ اثر به این جشنواره ارسال شده و فردا سهشنبه برگزار خواهد شد، غرس نهال به نام شهیدان، برگزاری سیامین دوره مسابقات قرآن کریم، مسابقات ورزشی جانبازان، افتتاح سامانه مدیریت اسناد ایثارگران برای بهرهمندی محققان از این سامانه، حضور پیام آوران ایثار در مدارس، دانشگاهها و مساجد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تجلیل از چهار ایثارگر در مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از سایر ایثارگران، تجلیل از مروجان ایثار و معرفی دستگاههای برتر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از جمله برنامههای گرامیداشت روز بزرگداشت شهدا نام برد.