آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۲۵۸
نقوی حسینی در نطق میان دستور:

دشمن انقلاب، رفاه زدگی و تجمل گرایی مسئولان است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دشمن امروز نظام و انقلاب، «رفاه زدگی و تجمل گرایی و واگرایی مسئولان» است.
دشمن انقلاب، رفاه زدگی و تجمل گرایی مسئولان است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدحسین نقوی حسینی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) در نطق میان دستور خود با اشاره به برنامه‌های دشمنان علیه ایران، گفت: در شرایطی که دشمنان قسم خورده ملت ایران به سرکردگی آمریکا و اروپا و متحدان منطقه‌ای آنها، منافع و مصالح جمهوری اسلامی را هدف قرار داده و تلاش می‌کنند با خالی کردن سفره مردم جلوی رشد، توسعه و روند پیشرفت افتخارآمیز را بگیرند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی تاکید کرد: عقل، شرع و مصلحت حکم می‌کند تا همه نیروها، جریانات، قوا و جناح‌ها داخل نظام پشت سر مقام معظم رهبری با پرهیز از هرگونه اقدام تفرقه افکنانه با وحدت کلمه حرکت کنند و همه همت خود را در جهت خدمت به مردم، پرکردن سفره مردم، حل مشکلات مردم و ایجاد آرامش و رضایت مردم به کار گیرند.

سرنوشت برجام عبرت آموز بود

وی خطاب به دولت، افزود: دلبستگی به آمریکا، اروپا و همپیمانان آن‌ها عبث و بیهوده است، آن‌ها دشمنان یاغی و عهدشکن و قسم خورده ملت ایران هستند.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس با بیان اینکه سرنوشت برجام عبرت آموز بود، اظهارداشت: بنابراین اگر هنوز کسانی و جریاناتی به دنبال برجام‌های دیگر و حل مشکلات از طریق مذاکره با غرب باشند، قطعاً مسیری غیرعقلانی و بر خلاف منافع ملی ملت و کشور را طی می‌کنند.

نقوی حسینی تاکید کرد: اگر مسائل و مشکلات داخل کشور با مذاکره با قدرت‌های سلطه گر، آمریکا و اروپا گره زده شود، خیانت در حق ملت و برخلاف منافع و عزت ملی است، حل مشکلات و مسائل داخلی کشور از قبیل: رکود اقتصادی، بحران بیکاری و مقابله با گرانی‌های کمرشکن و غیرقابل تحمل حاکم بر صنعت و تولید و بازار، فقط و فقط با مدیریت جهادی، تلاش شبانه روزی و استفاده از توانمندی‌های داخلی است.

نقوی حسینی تصریح کرد: به نظر می‌رسد دولت محترم اشتباه راهبردی کرد که مسائل داخلی را به مذاکره با آمریکا و اروپا گره زده است، این اشتباه نباید ادامه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد:‌ای کاش دولت به جای تلف کردن ۶ سال وقت و سرمایه‌های کشور در مسیر مذاکره با غرب، با صاحب نظران، ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی و متخصصان، کارآفرینان، دامپروران، کشاورزان و تولید کنندگان داخلی و خودی مذاکره می‌کرد و توانمندی آن‌ها را ساماندهی و بسیج می‌کرد و به آن‌ها بها می‌داد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اکنون هم دیر نشده و راهی جز این نداریم که با هدف مقابله با رکود و استفاده از توانمندی و ظرفیت‌های داخلی، مدیریت جهادی را فعال کنیم، اظهارداشت: به نظر می‌رسد مدیریت جهادی در شرایط کنونی با آسیب خانمانسوز و خطرناکی روبرو شده که چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب را نمی‌شناسند و آن خطر رفاه زدگی و تجمل گرایی است.

نقوی حسینی تاکید کرد: به نظر می‌رسد مسابقه مال اندوزی بین مسئولان کشور، تجمع گرایی و رفاه زدگی موجب دست بردن به امکانات ملت، فساد و خوردن لقمه‌های حرام شده است.

وی با اشاره به اینکه رفاه و تجمل گرایی امروزه باعث واگرایی شده است، تاکید کرد: دشمن امروز نظام و انقلاب، رفاه زدگی و تجمل گرایی و واگرایی مسئولان است که باید فکری به حال آن کرد و البته در این مسیر مسئولیت نهاد‌های نظارتی و امنیتی بسیار مهم است.

نماینده مردم ورامین تاکید کرد: در چنین شرایطی توجه ویژه به اقشار و اصناف داخلی از اهمیت زیادی برخوردار است، یکی از آن اقشار مهم بازنشستگان هستند، بازنشستگان مورد احترام که عمر خود را صرف عزت و پایدار و امنیت نظام صرف کرده اند، بازنشستگان تأمین اجتماعی که سال‌ها عمر و جوانی خود را به عنوان کارگر در مراکز تولیدی و کارخانجات در سخت‌ترین شرایط هزینه کرده اند و با دستمزد خود صندوق تأمین اجتماعی را تشکیل داده و حفظ کردند، متأسفانه دولت‌ها و مجلس‌ها به دنبال برداشت از این صندوق هستند و حتی بدهی خود را به این صندوق پرداخت نمی‌کنند.

نقوی حسینی خاطرنشان کرد: بازنشستگان سپاه پاسداران، ارتش، نیروی انتظامی، اغلب از سرداران و سربازان و خادمان دوران دفاع مقدس هستند که از خاک و ناموس این کشور دفاع کرده اند، امروز گرفتار زندگی رومزه شده اند و خانواده گسترده و باداماد و نوه و نتیجه و با بیماری‌های دوران بازنشستگی سرگرم هستند.

وی گفت: خانواده بزرگ فرهنگیان که تولیدکننده مهمترین و استراتژیکترین محصول کشور یعنی نیروی انسانی تربیت یافته و متخصص هستند، مورد غفلت قرار گرفته اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار