کد خبر:۷۵۱۲۹۹
هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید میانمار صورت گرفت

تاکید روحانی بر بازگشت سریع مسلمان روهینگیا به کشورشان

رئیس جمهوری اسلامی ایران با ابراز امیدواری به برقراری صلح و ثبات در میانمار، گفت: امیدواریم شرایطی فراهم شود که مسلمانان روهینگیا که ناچار به مهاجرت شده اند به سرعت و ایمن، به خانه‌های خود بازگردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران روز شنبه هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید میانمار در تهران، تاکید کرد: امیدواریم تلاش‌های انجام شده از سوی دولت میانمار به ثمر رسیده و در این کشور ثبات و امنیت برقرار و آوارگان به کشورشان بازگردند. ما در این زمینه آماده همکاری هستیم.

روحانی تاکید کرد: ثبات و امنیت در یک کشور در سایه همکاری با همه اقوام و گروه‌های مختلف در آن کشور برقرار می‌شود.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه روابط بین ایران و میانمار وجود دارد، گفت: امیدوارم بتوانیم از همه این ظرفیت‌ها استفاده و بهره برداری کرده و شاهد روابط نزدیک تری با کشور میانمار باشیم.

روحانی خاطرنشان کرد: دو کشور می‌توانند در زمینه‌های مختلف خدمات فنی و مهندسی، سرمایه گذاری و تجارت و گردشگری برای توسعه و تعمیق روابط تلاش کنند.

«موکیو اونگ» سفیر جدید میانمار در تهران نیز در این دیدار با تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان، گفت: میانمار و ایران روابط بسیار دوستانه‌ای دارند و زمینه‌های فراوانی برای همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری و تجارت، گردشگری، نفت و گاز و کشاورزی وجود دارد.

موکیو اونگ همچنین درخصوص وضعیت مسلمانان روهینگیایی، گفت: دولت میانمار همه تلاش‌های لازم برای بازگشت آوارگان به کشور را انجام داده و در این راستا تفاهمنامه‌ای با بنگلادش و همچنین آژانس‌های تخصصی سازمان ملل متحد امضا کرده است.

سفیر جدید میانمار در تهران با قدردانی از مواضع دولت ایران برای برقراری تعامل سازنده با کشورش، افزود: آماده پذیرش آوارگان هستیم و ترتیبات لازم اقتصادی و اجتماعی را برای آن‌ها برقرار کرده ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار