عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اثبات حقانیت انقلاب کلام نخست رهبری در بیانیه گام دوم است، باید فتوحات را لیست کنیم و ببینیم کدام محصول انقلاب بوده و کدام محصول شرایط طبیعی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین صفارهرندی بعدازظهر یکشنبه در نشست تبیین گام دوم انقلاب اسلامی که با موضوع «رسالت اساتید در دهه پنجم انقلاب» برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب برای بیانیه گام دوم انقلاب زحمت کشیدند و یک ماه در خصوص آن تأمل میکردند.
وی افزود: ایشان برای تدوین و نگارش بیانه چهار روز وقت گذاشتند و برخلاف یک قضاوت غیرمنصفانه که برخی از داوران عجول نسبت به بیانیه داشتند و خواستند آن را معمولی و تکراری نشان دهند، برای کلمه به کلمه اش تأمل و تفکر شده است.
صفارهرندی گفت: بیانیه را باید بارها خواند و روی الفاظ آن تفکرکرد، آیت الله شب زنده دار از اساتید حوزه هستند، در خصوص بیانیه از زبان رهبری نقل میکند که درباره مطالبی که سخنرانی کردم هیچگاه تأکید نکردم که خوانده و دیده شود، ولی درباره این بیانیه تأکید دارم که درباه آن کار شود.
وی اظهار کرد: بیانه مورد استقبال بزرگان و اساتید واقع شده و فصل نخست آن بر روی راه پیموده شده تمرکز دارد. آیا از این مسیری که طی شده متضرر هستیم یا این که فتوحاتی به دست آوردیم؟
انقلاب اسلامی پدیدهای برای به زیر کشیدن یک جریان فاسد بود صفارهرندی انقلاب را مهمترین انتخاب ما دانست و اظهار کرد: برخلاف آن چیزی که برخی تصور میکنند، انقلاب اسلامی پدیدهای برای به زیر کشیدن یک جریان فاسد بود که با جابه جایی حکومت مأموریت انقلاب پایان یافت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: باید چرایی وقوع انقلاب و این که در چه شرایط تاریخی این پدیده شکل گرفت را مرور کنیم، برای ما انقلاب یک امر بدیهی است، اما کسانی میخواهند سر نسلی که با آن دوره فاصله دارد را کلاه بگذارند.
صفارهرندی بیان کرد: اگر جنس انقلاب ما مانند انقلاب کبیر فرانسه یا کوبا یا برخی شبه انقلابها مانند الجزایر بود باید انتخاب هایمان هم در همان سطح باقی میماند. طبیعی است وقتی منتهای آرمان هایشان تغییر وضعیت عمومی در آب و نان و ... باشد، هدفگذاری و طراحی هایشان بر همان روند خواهد بود.
وی تأکید کرد: هرچند معتقدیم که شرایط زیست مردم باید بهتر شود، اما سقف خواستهها این نبود، آنانی که انقلاب ما را از نزدیک دیدند معتقدند نمیتوان آن را انقلابی از جنس اقتصاد یا برای بهبود وضعیت معیشتی دانست.
هرجا از دلیل اولیه انقلاب فاصله گرفتیم ناکامیها به سراغمان آمد صفارهرندی گفت: به بخشی از ناکامیهای انقلاب در دل همین بیانیه اشاره شده است، اما اگر تمرکز را بر ناکامیها بگذاریم این جفاست. برخی از روزنامهها تیتر زدند که انقلاب حاضر به جبران اشتباهات خودش است. هرجا از دلیل اولیه انقلاب فاصله گرفتیم ناکامیها به سراغمان آمد.
وی افزود: در اوایل انقلاب کسانی مدیریت را به دست گرفتند که نمیخواستند شرایط را تغییر دهند بلکه میخواستند وضع موجود را حفظ کنند.
صفارهرندی بیان کرد: نباید فقط اهداف و خواستهها را در مادیات جستجو کرد درست است در جاهایی که به متن آموزههای دینی خود عمل کردیم کامیابیهای مادی ما هم بیشتر بوده است، اما هدف ما بالاتر است.
برخی از ادبیاتها متأثر از فضای بیرون از انقلاب است عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: ادبیات آقای روحانی متأثر از فضای بیرون از انقلاب است؛ در دهه ۶۰ درحالی که گفتمان غالب در کشور مقاومت و ایستادگی برای احقاق حق ملت با شعار جنگ جنگ تا پیروزی بود در آن شرایط وی سردسته تیمی به عنوان عقلا در مجلس بود و هدفش این بود که به مرکزیت و رهبریت نظام بفهمانند که هدفگذاری شما خیلی آرمانی است و باید کوتاه بیایید و عقل این را میگوید.
صفارهرندی تصریح کرد: اثبات حقانیت انقلاب کلام نخست رهبری در بیانیه گام دوم است، باید فتوحات و جلو آمدنها را لیست کنیم و ببینیم کدام محصول انقلاب است و کدام محصول شرایط طبیعی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: ۴۰ سال از انقلاب گذشت و ما ماهواره امید را به فضا فرستادیم و علیرغم همه فشارهای دشمن فضای علمی چنان رونقی دارد که موشک پرتابگر و ماهواره را خودمان میسازیم، اما برخی از کشورها مانند مصر همچنان درجا میزند. آن وقت یکی از بزرگان ما به سفر خارجی میرود و بعد میگوید که ما ۷۰ سال از ترکیه عقب هستیم! اما آیا ما واقعا از ترکیه اینقدر عقب هستیم؟
صفارهرندی گفت: اقتصادی که این همه برایش عزا گرفتیم رتبه ۱۸، قدرت نظامی رتبه ۱۳، در قدرت دفاعی رتبه هفت، در نانوتکنولوژی رتبه هفت و در شاخص توسعه نیروی انسانی رتبه نخست را داریم یعنی جمهوری اسلامی با روحیه انقلابی در حال پیشرفت است.
وی تأکید کرد: وقتی آمریکاییهای که برای ایران حداکثر اعتباری که قائل بودند در حد گماشتن یک مأمور بود، اما اکنون اعتراف میکنند که باید ایران را به عنوان گرداننده غرب آسیا به رسمیت شناخت، این نشا از قدر ما است.