صفارهرندي: برخي سياسيون در جريان فتنه عمله آمريكاييها شدند
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر محمدحسين صفارهرندي در همايش «عبرتها و بصيرتها» كه پيش از ظهر امروز در سالن همايشهاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد، با اشاره به اينكه در دي ماه سال 65 جملهاي را از موسوي خوئينيها ديدم كه بسيار هشدار دهنده و تكان دهنده بود، اظهار داشت: وي بيان كرده بود كه آمريكا به جناح ميانه رو در ايران دل خوش كرده و مي گويد تندروها بايد كنار رفته و ميانهها روي كار بيايند.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: پس از حاكميت جريان اصلاح طلبي در ايران، علي كشتگر، سركرده فداييان خلق در سخنان خود به صراحت اعلام مي كند كه خلع يد ولايت فقيه نخستين گام براي استقرار دموكراسي در ايران است.
وي با انتقاد از عملكرد برخي خواص در سال گذشته تصريح كرد: سال گذشته كساني كه جزو خانواده انقلاب بودند به دليل تاثير از نگاههاي منحرف لغزيدند.
صفارهرندي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: اشتباه بزرگ برخي از سياسيون به خصوص در جريان فتنه در ايران بازي كردن در زمين آمريكا و به نوعي عمله آمريكاييها شدن است كه اين امر به عدم همراهي مردم انجاميد.
وي گفت: «حلقه كيان» به عنوان ميانجي با زير سوال بردن مركزيت نظام جمهوري اسلامي و پس از آن كل نظام، عامل تحقق خواستههاي آمريكاييها و برداشتن بار از روي دوش آنها است.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: اصلاح طلبان كه مدعي خيرخواهي ايران بودند، مي گفتند كه به دنبال برپايي جامعه غير ديني و سكولار نيستيم، اما در حقيقت صحنه گردانان واقعي آن افرادي مانند ثقفيها بودند كه به دنبال برپايي نظام سكولار در ايران بوده اند.
وي با بيان اينكه تئوريسينهاي غرب به دنبال اين بودند تا از زبان اسلام عليه جمهوري اسلامي ايران استفاده كنند، اظهار داشت: در واقع از نظر غربيها، سرمايه عملي براي جنگ با جمهوري اسلامي ايران، داشتن ظاهري مسلمان گونه است كه عناصر داخلي وابسته به آمريكا اين رسالت را انجام دادهاند.
صفارهرندي با اشاره به مقاله اي با عنوان «در جستجوي ميانجي» كه توسط رامين احمدي در نشريه «پر» منتشر شد، گفت: در اين مقاله تصريح شده است که مشكل آمريكا عدم اقبال مردم به نيروهاي اجنبي است و ما براي حل اين مشكل نيازمند جرياني هستيم تا بتواند ما را به جريان داخل ايران پيوند بدهد.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: در ادامه اين مقاله با اشاره به اينكه حلقه كيان و نهضت آزادي دو گروه مستعد تحقق اين امر هستند، آمده است که نهضت آزادي از سوي مردم طرد شده است و نفوذي بين نيروهاي مذهبي ندارد و چون اين ميانجي بايد در خدمت ما و مورد اقبال مردم باشد بهترين گزينه حلقه كيان است.
وي در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: اين ميانجي با زير سوال بردن مركزيت نظام جمهوري اسلامي و پس از آن كل نظام، قادر به تحقق خواستههاي آمريكاييها و برداشتن بار از روي دوش آنها است./انتهاي پيام/