عباسي: اغتشاشگران فقط به دنبال اخذ مجوز پناهندگي‌شان بودند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۴۲
همايش «فصل عبرت‌ها و بصيرت ها»

عباسي: اغتشاشگران فقط به دنبال اخذ مجوز پناهندگي‌شان بودند

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز گفت: كساني كه براي اهداف دنيوي در اغتشاشات شركت داشتند تاب ايستادگي نداشتند بلكه در پي دريافت مجوز براي پناهندگي به كشورهاي بيگانه بودند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر حسن عباسي در نخستين همايش «فصل عبرت‌ها و بصيرت ها» كه پيش از ظهر امروز در سالن همايش‌هاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد، با بيان اينكه اطلاعات استراتژيك يعني اينكه دشمن درباره ما چطور فكر مي كند، گفت: اقدام استراتژيك بدين معنا است كه دشمن چطور درباره ما عمل كرده است و برآورد استراتژيك به معناي حد فاصل عمل و انديشه دشمن است.

وي افزود: هر ايده و انديشه در مرحله اول در سازماني طراحي شده است اما براي اينكه دريابيم چگونه دشمن درباره ما فكر و عمل مي كند بايد به مراكز استراتژيك آن مراجعه كرد.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز در ادامه سخنان خود تصريح كرد: در دوره دموكرات ها كه از در ملايمت سخن مي گفتند انتظار مي رفت شعار تغيير مورد نظر اوباما درباره ايران با ساز و كار ديگري موضوعيت پيدا كند هر چند اسنادي كه چند روز قبل از انتخابات در روي 100 سايت مراكز استراتژيك دموكرات‌ها منتشر شد، بيانگر مسائل ديگري است.

عباسي افزود: در اين وب سايت مقاله‌اي با نام «كدام راه به ايران» در 9 فصل نوشته شده بود كه به تبيين چگونگي برخورد دولت اوباما با جمهوري اسلامي پرداخته شده و در اين سند كه توسط شش تن از استراتژيست ها تهيه شده رسماً اعلام گرديده که راه فرو ريختن تهران چه خواهد بود.

وي با بيان اينكه در چند فصل اول اين مقاله تصريح شده است؛ براي براندازي جمهوري اسلامي اقدامات ديپلماتيك مي تواند يكي از گزينه‌ها باشد، اظهار داشت: در ادامه همين مقاله آمده است دنبال كردن سياست چماق و هويج حداقل تا 50 سال آينده به فروپاشي نخواهد انجاميد و گزاره ديپلماتيك راه حل براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران نيست.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز افزود: در فصل سوم به اقدامات نظامي اشاره شده است كه فرض اول اشغال ايران مانند عراق و سرنگوني دولت ايران و استقرار دولت مورد نظر آمريكاست.

عباسي اذعان داشت: در عين حال در انتهاي اين فرض بيان شده است كه به دليل داشتن دو نيروي قدرتمند گستردگي مكاني و توانايي‌هاي مردم در جنگ چريكي، جنگ تمام عيار با اين کشور غيرممكن است.

وي با بيان اينكه بمباران اتمي راه ديگر پيشنهادي در فصل چهارم اين مقاله است، اظهار داشت: ايران هر گونه حمله اتمي را پاسخ خواهد داد و پاسخ‌هاي ايران تهييج عمومي بحران را در پي خواهد داشت كه نهايتاً به جنگ تمام عيار انجاميده و محكوم به شكست است.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز افزود: در فصل پنجم به چراغ سبز به نتانياهو و ترغيب اسرائيل به جنگ با ايران اشاره شده است كه طبق استدلال استراتژيست‌ها اين گزينه نيز به جنگ تمام عيار آمريكا با ايران انجاميده و نتايج قبل را در پي خواهد داشت.

عباسي فصل ششم را ايجاد انقلاب مخملي عنوان كرد و گفت: از نظر استراتژيست‌هاي دموكرات بهترين گزينه كه حداقل هزينه را براي امريكا دارد و محتمل ترين كاري است كه به براندازي جمهوري اسلامي ايران خواهد انجاميد انقلاب مخملين عنوان شده است.

وي افزود: گسترش شورش‌هاي فردي نيز يكي ديگر از راهكارهاي دموكرات‌هاست كه باز هم به دلايلي موفقيت انقلاب مخملي را نخواهد داشت.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز كودتاي نظامي را يكي ديگر از راه‌هاي براندازي عنوان كرد و گفت: اين گزينه به دليل نداشتن سفارت آمريكا در ايران و قدرت نزديكي به نيروهاي نظامي جمهوري اسلامي از نظر دموكرات‌ها غيرممكن است.

عباسي افزود: نكته ظريفي كه در اين فصل پنهان است اين است كه دموكرات‌ها صريحاً اعتراف كرده‌اند كه يكي از وظايف سفارتخانه‌هاي امريكا در كشورهاي ديگر تعامل با نارضايان نظامي و سعي در جذب قدرت هاي نظامي هر كشور است.

وي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: براساس اين مقاله دموكرات‌ها پيشنهاد داده‌اند كه كم هزينه ترين راه براي براندازي جمهوري اسلامي انقلاب مخملي است و تنها مشكل، انتخاب رهبري مناسب براي اين انقلاب مي باشد.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز دموكرات‌ها، اصلاح طلبان، دانشجويان داراي انديشه‌هاي سكولار، روشن فكران سكولار و سلطنت طلب‌ها را گزينه‌هاي احتمالي براي انقلاب مخملي خواند و گفت: از نظر استراتژيست‌هاي دموكرات سلطنت طلب‌ها به دليل عدم مقبوليت قادر به رهبري انقلاب مخملي نيستند اما اصلاح طلبان كه نشان دادند در پي تغييرات بنيادي هستند؛ دانشجوياني كه حاوي انديشه‌هاي سكولار هستند و پياده نظام جنبش‌هاي اصلاح طلبان در دانشگاه‌ها محسوب مي شوند و روشنفكران سكولار با كمك هم مي توانند انقلاب مخملي را هدايت كنند.

عباسي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: استراتژيست‌هاي دموكرات در خاتمه اين مقاله تاكيد كرده اند كه اگر انقلاب جمهوري اسلامي با انقلاب مخملي فرو ريزد هيچ كس در دنيا به برپايي انقلاب ديني اقدام نخواهد كرد.

وي با اشاره به حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: فرض ما بر اين است كه اصلاح طلبان از طراحي‌ها براي انقلاب مخملي بي خبر بوده اند هر چند ادله محكمي وجود دارد كه اين فرض چندان صحيح نيست.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز افزود: آمريكا منتظر فرصتي بود كه افرادي در زمينش بازي كنند و ما سعي كرديم از طريق رسانه‌ها و به طور رسمي دستور انقلاب مخملي را براي همه احزاب بيان كنيم و امروز از اين امر ناراضي هستيم كه برخي از كساني كه عضو خانواده نظام بوده‌اند در اين مسائل لغزيدند.

عباسي با تاكيد بر اينكه اصلاح طلبان در طرح غرب بازي خوردند، اظهار داشت: وزارت خارجه اسرائيل از قبل از انتخابات، استراتژي بي بي سي و بي او وي را اعلام كرده و اين استراتژي‌ها از سوي حاميان اصلاح طلبان به طور كامل اجرا مي شد در حالي كه حتي يك بار نيز شاهد اعلام برائت سران اين جنبش نبوديم.

وي استراتژي فشار از پايين، چانه زني از بالا را اولين طرح پيشنهادي اسرائيل براي اصلاح طلبان عنوان كرد و گفت: اسرائيل درصدد بود با فشار از پايين و اعلام مخدوش بودن انتخابات و حضور مردم و كانديداي شكست خورده در خيابان ها بتواند دولت را جابه جا كند.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز افزود: در چانه زني از بالا اين طور القاء كردند كه رئيس خبرگان رهبري كه رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام را هم در دست دارد در حال لابي كردن است تا اجازه ندهد رهبر از دولت دفاع كند.

عباسي افزود: طرح اوليه وزارت خارجه اسرائيل كه توانست آن را به خوبي اجرا كند اين بود كه بزرگان حوزوي از هر نوع جبهه گيري فاصله گيرند.

وي افزود: حركت بعدي وزارت خارجه اسرائيل تلاش براي فشار آوردن به خبرگان رهبري بود تا عدم صلاحيت رهبر را صادر كرده و ايشان را به انفعال و انزوا بكشانند.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز با انتقاد از رسانه‌ها در به كار بردن از واژه‌هاي نادرست در خصوص حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: حوادث پس از انتخابات به هيچ وجه بحران نبود؛ زيرا بحران به هيچ وجه با استفاده از باتوم صرف آرام نخواهد شد.

عباسي افزود: انسان‌ بروژوا و كساني كه براي دنيا در اين اغتشاشات شركت كرده‌اند هرگز تاب ايستادگي ندارند بلكه هدف اين افراد دريافت مجوز براي فرار به خارج از كشور و پناه بردن به دول غربي و نهايتاً حضور در بي بي سي و وي او اي بوده است.

وي با تاكيد بر اينكه بصيرت و اگاهي مردم موجب ناكامي طرح جوامع غربي شد، اظهار داشت: وجود رهبري كه در تشخيص مسير مناسب لحظه‌اي به خود ترديد راه نداد و از مواضع خود عدول نكرد طرح وزارت خارجه اسرائيل را ناكام گذاشت.

رئيس مركز دكترينال امنيت بدون مرز در خاتمه سخنان خود با ابراز ناراحتي از ريزش برخي از بزرگان نظام گفت: آنچه موجب ناراحتي است اين است كه شاهديم همچنان برخي از افراد از مواضع دو پهلوي خود دست بر نداشته و به مسير خود ادامه مي دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار