آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۰۷۹
کمالوندی خبر داد

۱۱۲ دستاورد هسته‌ای در سال آینده رونمایی می‌شود

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در بیستم فروردین ماه سال آینده، ۱۱۲ دستاورد جدید هسته‌ای رونمایی می‌شود که دارای اهمیت بالایی بوده و در زمینه‌های اکتشاف، چرخه سوخت، فنی، پیشرفت لیزر، نیروگاهی، استخراج و ... است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهروز کمالوندی شامگاه شنبه در حاشیه افتتاح ساختمان جدید موزه دکتر علی اکبر صالحی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ملت ایران همواره از تهدیداتی که دشمن بر آن‌ها تحمیل می‌کند به عنوان فرصت استفاده کرده تا به دشمنان و تمام جهان نشان دهندکه در برابر تحریم و شرایط سخت اقتصادی هیچ‌گاه دست از مقاومت نخواهند کشید.

وی بیان کرد: آمریکا در تلاش بوده تا ارتباط کشور‌های متحد با ایران را قطع کرده و کشور‌های غیر متحد نیز هیچگاه رابطه اقتصادی برقرار نکنند، اما در گمراهی آشکاری به سر می‌برند چرا که ملت ایران با هشیاری این مرحله را نیز پشت سر می‌گذارند.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: امروز باید با صبر و شکییایی و انسجام و اتحاد از تحریم‌ها نیز عبور کرده و نظام خود را استوار نگه داریم چرا که دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال ضربه زدن به نظام بوده است.

بیشتر بخوانید
روسیه: با وجود تحریم‌های آمریکا، ایران به‌طور کامل توافق هسته‌ای را اجرا می‌کند

آمریکا ۶ نیروگاه برق هسته‌ای در هند می‌سازد

‌شمخانی‌: برخی کشور‌های منطقه اجرای پروژه‌های مشکوک هسته‌ای را در دستور کار قرار داده‌اند + فیلم

وی افزود: در راستای خنثی کردن فشار‌های اقتصادی و هموار کردن مسیر حل مشکلات در تلاش هستیم چرا که ممکن است در سال آینده فشار تحریم‌ها بیشتر حس شود و باید در این شرایط از تمام‌ظرفیت‌ها برای مقابله با جنگ اقتصادی استفاده کرد.

کمالوندی بیان کرد: امروز دشمن به سمت بپا کردن جنگ اقتصادی و تحریم روی آورده چرا که در تمام جنگ‌های نظامی و غیرنظامی که علیه ایران بپا کرد شکست خورده و به هیچی نتیجه‌ای‌دست نیافت.

وی ادامه داد: در بیستم فروردین ماه سال آینده، ۱۱۲ دستاورد جدید هسته‌ای رونمایی می‌شود که دارای اهمیت بالایی بوده و در زمینه‌های اکتشاف، چرخه سوخت، فنی، پیشرفت لیزر، نیروگاهی، استخراج و ... است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: با رونمایی از دستاورد‌های هسته‌ای نیز به دشمن این پیام را خواهیم داد که تحریم هیچگاه نمی‌تواند کشور‌ای ان و نظام ما را سست کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار