آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۳۸۷

پرواز هواپیما‌های «بوینگ ۷۳۷ مکس» آمریکایی بر فراز افغانستان ممنوع شد

پس از سقوط چندین فروند هواپیمای «بوینگ ۷۳۷ مکس» اداره هوانوردی افغانستان پرواز این نوع از هواپیما‌های بوینگ را بر فراز آسمان این کشور ممنوع اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پس از ممنوعیت پرواز بوینگ ۷۳۷ سری مکس بر فراز آسمان بسیاری از کشور‌های جهان، افغانستان نیز عبور این هواپیما از آسمان خود را ممنوع اعلام کرد.

اداره هوانوردی افغانستان اعلام کرد، عبور هواپیما‌های بوینگ ۷۳۷ سری مکس بر فراز آسمان این کشور تا اطلاع دوباره ممنوع شده است.

اخیرا یک فروند هواپیمای مسافربری بوینگ ۷۳۷ مکس متعلق به شرکت هواپیمایی «اتیوپی» دهم ماه جاری سقوط کرد و ۱۵۷ خدمه و سرنشین آن جان خود را از دست دادند.


چند ماه پیش نیز یک هواپیمای بوینگ ۷۳۷ مکس مدت کوتاهی پس از برخاستن از فرودگاه جاکارتا در اندونزی سقوط کرد و ۱۸۹ مسافر و خدمه آن کشته شدند.

به دنبال سقوط هواپیما‌های بوینگ ۷۳۷ مکس شرکت هوایی اتیوپی بسیاری از کشور‌های جهان از جمله برزیل، مکزیک، سنگاپور، هند و آرژانتین پرواز این هواپیما را در آسمان کشورشان ممنوع اعلام کردند.

کارشناسان اداره هوانوردی آمریکا برای بررسی علت سقوط این هواپیما به اتیوپی اعزام شدند، اما هنوز علت سقوط این هواپیما مشخص نشده است.

مشخصات کلی هواپیما بوئینگ ۷۳۷

این هواپیما دارای دو موتور توربوفن است که در زیر بال‌ها قرار گرفته اند.

فاصله نوک دو بال از هم ۲۸.۴ متراست، طول آن ۳۰.۵ متر و ارتفاع ۱۱.۳ متری دارد. بوئینگ ۷۳۷، ظرفیت ۱۳۰ نفر مسافر را دارد و با بیشینه‌ی سرعت ۰/۸۴ ماخ (۸۹۰ کیلومتر بر ساعت) و محدوده‌ی پرواز ۴۶۸۸ کیلومتری، یکی از کاراترین هواپیما‌های مسافربری بوینگ است.

سری مکس جدیدترین سری هواپیمای پرطرفدار بویینگ ۷۳۷ به حساب می‌آید که از طراحی نوین و فناوری به روز برخوردار است. بویینگ ۸-۷۳۷ مکس اولین پرواز خود را در تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۱۶ میلادی انجام داده و از جدیدترین هواپیما‌های معرفی شده به صنعت هوانوردی به شمار می‌رود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار