آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۵۸۷
یوسفی‌فر در گفتگو با دانشجو:

راهیان‌نور مصداق مدیریت جوانان است/ دانشگاه‌ها نیازمند تغییرات گسترده است

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌ آزاد بجنورد گفت: از مصادیق مدیریت جوانان می‌توان به راهیان‌نور اشاره کرد. به همین منوال دانشجویان می‌توانند دولت را نیز در دست بگیرد و آن را مدیریت کنند؛ اگر این اتفاق بیفتد دولت اسلامی محقق خواهد شد.
حسین اکبری

حجت الاسلام حسین یوسفی فر، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ آزاد بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب فراوانی کلمه جوان حدود ۴۷ مرتبه تکرار شده است. جوانان بستر صدور انقلاب هستند و باید دید که جوانان مورد خطاب رهبر انقلاب چه رده‌های سنی هستند؛ زیرا دولت فعلی از جمله همین مفهوم جوان تمام ادبیات ما را بر هم زده است. در زمان جنگ از ۱۸ تا ۲۰ سال‌ها فرمانده لشکر بودند، اما این دولت آنقدر از پیر‌ها استفاده کرده است که وزیر ۴۰ ساله را جوان می‌دانیم.

یوسفی فر ادامه داد: تعبیر رهبر معظم انقلاب از جوانان یعنی افراد دهه ۶۰، ۷۰ و ۸۰. دهه شصتی‌ها پنجره جمعیتی ایران هستند و دهه هفتادی‌ها تشکیل دهنده شهدای مدافع حرم می‌باشند و دهه هشتادی‌ها مانند آرمین غلامی که با اسرائیل بازی نمی‌کند، تکیه گاهه انقلاب قلمداد می‌شوند.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌ آزاد بجنورد خاطرنشان کرد: چهل سال دوم انقلاب برای جوانان است، اما اینک اگر از هر دانشجوی جوانی از آینده شغلی وی سوال شود، جواب این است که امکان گرفتن مسئولیت برایش وجود ندارد، زیرا به آن‌ها تلقین شده است که تصمیم سازان اصلی مملکت، افراد بالای ۸۰ سال هستند، لذا ما باید این تابو را بشکنیم. خوشبختانه بر اساس قانون جدید، یک پوست اندازی اساسی در کشور محقق می‌شود.

وی افزود: بعضی‌ها در دولت گفتند که این دهه شصتی‌ها معضل هستند، ولی رهبر انقلاب مقابل این صحبت‌ها ایستادند و گفتند که این‌ها یک فرصت هستند. دولت باید با قدرت، مدیریت این جمعیت را تبدیل به یک فرصت کند.

یوسفی فر در ادامه به ملزومات ساخت تمدن اسلامی اشاره کرد و در این باره گفت: دولت اسلامی بر اساس خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است، لذا می‌توان به این نتیجه رسید که دولت اسلامی نیرو ساز و خودساز است؛ یعنی اگر نیروی اسلامی خود را بسازیم می‌توانیم به دولت اسلامی برسیم. از این رو باید هم خود افراد تلاش کنند و هم مجامعی که وظیفه تربیت این چنین افرادی را دارند، همت کنند تا به دولت انقلابی برسیم. نیروسازی و خودسازی زمانی اتفاق می‌افتد که افراد در یک مکان انقلابی رشد کنند.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌ آزاد بجنورد سپس به دانشگاه به عنوان محلی برای رشد نیروی انقلابی گریزی زد و اظهار کرد: یکی از مجامع تربیت افراد متخصص، دانشگاه است. دانشگاه باید این بستر را محقق کند، روی نیروسازی برای دولت اسلامی نیز کار کند. اینک ما نیرو آماده به کار داریم، ولی متاسفانه در دولت به کارگیری نمی‌شوند. دانشگاه باید علاوه بر بحث تخصصی آموزش‌های تئوری، در حوزه عملیاتی کردن نیز وارد میدان شود.

وی سپس به اقداماتی که می‌توان در راستای استفاده از جوانان در دانشگاه انجام داد، اشاره کرد و افزود: یکی از زمینه‌هایی که دانشگاه می‌تواند بستر ساز باشد، در جذب هیات علمی هاست. اساتید دانشگاه نیروی محرکه دانشگاه هستند و لذا نیرو‌های جوان با عبور از صلاحیت‌های علمی باید وارد دانشگاه شوند تا بدنه علمی کشور جوان شود و در حقیقت کار عملیاتی با رعایت موازین علمی، عملی شود. در این صورت می‌توان پیشرفت‌های دوچندانی را مشاهده کرد که این اتفاق را در دانشگاه آزاد بجنورد رقم خواهیم زد.

یوسفی فر ادامه داد: در بخش دانشجویی نیز سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها با کیفیت مناسب و با قدرت تدوین شده است و مطالبه‌ی رهبری نیز بوده، ولی برای اجرایی و عملیاتی شدن با مخالف‌هایی مواجه است. در واقع غرض‌های سیاسی موجب وارد نشدن سند در دانشگاه‌ها شده؛ زیرا این سند در سال۸۴ بسته شده و محصول دولت پیشین است و دولت فعلی قصد دارد که از وارد شدن آن به دانشگاه‌ها جلوگیری کند.

این عضو هیئت علمی، دانشگاه‌ها را نیازمند تغییرات گسترده دانست و بیان داشت: دانشگاه‌ها باید بازسازی شود و این گونه نباشد که فقط برای درس خواندن استفاده شود، بلکه باید از توان و نیروی جوان استفاده کرد و از ایده‌ها، قوای فکری و بدنی آن‌ها بهره برد.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌ آزاد بجنورد مشارکت دانشجویان در اداره دانشگاه را پیشبرد گام دوم انقلاب ضروری دانست و در این راستا گفت: طرح‌هایی را می‌توان در دانشگاه به دانشجویان واگذار کرد که اموال گردانی و درآمدزایی، واگذاری محیط‌های دانشگاهی به آنان و استفاده از دانشجویان به عنوان مشاور از جمله این موارد است. در همین دانشگاه آزاد بجنورد دانشجویانی با تخصص علمی و مهارتی هستند که در خارج از دانشگاه پروژه‌های عمرانی بزرگی را انجام می‌دهند، ولی پروژه‌های درون دانشگاه به دانشجویان داده نمی‌شود. از این دانشجویان نخبه در سیستم‌های امنیتی، عملیاتی، فرهنگی و عمرانی نیز می‌توان استفاده کرد، زیرا دارای پتانسیل بالایی در این زمینه‌ها هستند.

وی افزود: از مصادیق مدیریت جوانان می‌توان به راهیان نور اشاره کرد. دانشجویان صفر تا صد این کار را بر عهده می‌گیرند و بدون هیچ اتفاق و مشکل خاصی می‌تواند به خوبی چند هزار نفر را با صحت و سلامت به مناطق عملیاتی اعزام کنند. به همین منوال دانشجویان می‌توانند دولت را نیز در دست بگیرد و بدون هیچ اتفاقی آن را مدیریت کنند؛ اگر اتفاق بیفتد دولت اسلامی محقق خواهد شد.

یوسفی فر عنوان کرد: از آنجایی که ریاست دولت اسلامی را مردم انتخاب می‌کنند، نسل جوان ما در آینده بیشترین تاثیر را در انتخاب‌ها خواهد داشت، پس باید در بین این جوانان بصیرت افزایی از نظر سیاسی و بینشی را گسترش دهیم، چرا که این افراد باید انتخاب کنند. انتخاب اگر اصلح باشد، افراد با استعداد‌های انقلابی در صدر قرار میگیرند. اگر این اتفاق نیفتد ثمره‌ای دریافت نخواهیم کرد لذا باید در این جهت کار و اقدامات مهمی انجام داد.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌ه آزاد بجنورد در پایان گفت: جلساتی با حضور اساتید و با حضور نماینده ولی فقیه در استان در دانشگاه آزاد برگزار شد و راهکار‌هایی برای عملی کردن گام دوم مورد بررسی قرار گرفت. بنا شد که مسابقه‌ای تحت عنوان بیانیه گام دوم انقلاب در سطح استان برگزار شود که مدیریت صفر تا صد آن در دست جوانان باشد و همه کار‌ها توسط دانشجویان برگزار شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار