
آماده باش ۲۰ تیم سیلاب در استان تهران برای بارندگیهای امروز

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کتابدار درباره اقدامات هلالاحمر استان تهران برای مقابله با سیل احتمالی در پایتخت گفت: بیش از ۵۰۰ تیم امدادی ما در آمادگی کامل هستند و از شب گذشته تمامی رؤسای هلالاحمر شهرستانها نیز با دستور استاندار و مسئولان ارشد هلالاحمر در آمادهباش صددرصد هستند.
وی با بیان اینکه ۲۰ تیم سیلاب نیز در استان تهران فعال است، گفت: ۱۰ تیم ما در آمادهباش کامل بوده و ۱۰ تیم دیگر نیز در امادگی قرار دارد.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان تهران، تیمهای واکنش سریع، پمپهای لجنکش و یک دستگاه بالگرد هلالاحمر استان تهران نیز در آمادهباش کامل است.
وی درخصوص وضعیت انبارهای هلالاحمر نیز گفت: بستههای غذایی ۷۲ ساعته در انبارهای هلالاحمر استان تهران دپو شده و نگرانی از بابت امکانات و تجهیزات وجود ندارد.
کتابدار افزود: علاوه بر شهر تهران، در سراسر استان تهران و دیگر شهرستانهای استانهای تهران جمعیت هلالاحمر در آمادگی کامل قرار دارد.
منبع: ایسنا