آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۶۰۶

اردوغان: مسئله سوریه را در «میدان نبرد» حل می‌کنیم

رئیس‌جمهور ترکیه تأکید کرد که بعد از انتخابات محلی کشورش که قرار است فردا برگزار شود، مسئله سوریه را در میدان نبرد و نه پای میز مذاکره حل خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه که در آستانه انتخابات محلی روز یکشنبه (فردا)، به دنبال جلب حمایت برای حزب خود یعنی «عدالت و توسعه» است، امروز (شنبه دهم فروردین ماه) تصریح کرد که آنکارا در میدان نبرد، موضوع سوریه را حل می‌کند.

خبرگزاری رویترز در این خصوص گزارش کرد، اردوغان در اولین گردهمایی از ۶ گردهمایی انتخاباتی خود در استانبول گفت: «اولین مسئله بعد از انتخابات این است که ما مسئله سوریه را در صورت امکان در میدان (نبرد) و نه میز مذاکره حل می‌کنیم».

گزارش‌ها حاکی از آن است که ترکیه تاکنون دو عملیات فرامرزی علیه شبه‌نظامیان کرد در شمال سوریه انجام داده است و هشدار داده است که اگر تهدیدات در امتداد مرز‌های ترکیه متوقف نشود، به حملات خود ادامه خواهد داد.

پیش از این نیز، رئیس‌جمهور ترکیه طی سخنانی در جمع شهروندان اسکندرون گفته بود که «هرگز اجازه ایجاد یک کریدور تروریستی علیه کشورمان در شمال سوریه را نخواهیم داد.»

اردوغان در تاریخ بیست و دوم دی ماه گذشته در سخنانی در نشست حزب حاکم عدالت و توسعه گفته بود که «اگر ترکیه در حال حاضر همچون گذشته بود، یقیناً کمربند تروریستی در سوریه شکل می‌گرفت و عراق تجزیه می‌شد و هیچ اثری از آرمان‌های ما همچون فلسطین و بوسنی باقی نمی‌ماند.»

آنکارا نگران است که حضور شبه‌نظامیان کُرد (یگان‌های مدافع خلق و حزب کارگران کردستان ترکیه) در شمال سوریه منجر به تشکیل به کمربند تروریستی شود که مرز‌های جنوبی این کشور را تهدید می‌کند.

حدود یک ماه پیش، ارتش ترکیه با هدف افزایش تعداد پست‌های دیده‌بانی خود در منطقه «کاهش درگیری» در استان «ادلب»، نیرو‌های ویژه و نفربر‌های خود را در استان «هاتای» و در نزدیکی مرز سوریه برای ورود به این کشور مستقر کرد.

منابع محلی در استان ادلب بار‌ها هشدار داده‌اند که ترکیه به بهانه ایجاد پست‌های دیده‌بانی در حال ساخت پایگاه‌های دائمی در این استان است و تحرکات نظامی خود را به طور وسیعی افزایش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار