کد خبر:۷۵۴۶۳۹

پرواز بالگرد اورژانس برای نجات کوهنوردان گرفتار در ارتفاعات بینالود

چهار کوهنورد گرفتار در ارتفاعات رشته کوه بینالود توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ نیشابور نجات پیدا کردند.

به گزارش اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و ستاد اطلاع رسانی سازمان اورژانس کشور در مرکز نیشابور: رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور از اعزام بالگرد اورژانس برای نجات جان کوهنوردان گرفتار در ارتفاعات بینالود خبر داد.

دکترقاسم مشارموحد گفت: در ساعت ۱۰:۵۰ شنبه دهم فرودین به دنبال تماس با مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ نیشابور مبنی بر درخواست همکاری با تیم نجات هلال احمر جهت نجات و انتقال کوهنوردان گرفتار در ارتفاعات بینالود نیشابور یک تیم نجات هلال احمر یک تیم از اورژانس ۱۱۵ نیشابور توسط بالگرد اورژانس به ارتفاعات بینالود اعزام شدند.

متخصص طب اورژانس ادامه داد: در این ماموریت چهار نفر کوهنورد که در ارتفاعات بینالود گرفتار و دچار سرمازدگی شده بودند با همکاری  نیروهای هلال احمر توسط بالگرد اورژانس به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی ۲۲بهمن نیشابور انتقال داده شدند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ضمن تشکر از مسئولین مجموعه ورزشی تختی جهت هماهنگی فرود بالگرد در چمن ورزشگاه تختی گفت: با هماهنگی های صورت گرفته بین سازمان های امدادی شهرستان نیشابور امیدوارمیم که خدمات شایسته و مطلوبی را به مددجویان ارائه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار