آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۵۵۸۴
رضایی در گفتگو با «دانشجو» خبر داد

بررسی جزئیات خسارات شهر‌های سیل زده توسط کمیسیون عمران/ امشب به لرستان و خوزستان می‌رویم

رئیس کمیسیون عمران گفت: ان شالله امشب برای تهیه یک گزارش میدانی عازم لرستان و خوزستان خواهیم بود و از هفته آینده هم در هر استان با حضور مسئولان آن استان به صورت جداگانه جلسه برگزار خواهیم کرد.

محمدرضا رضایی کوچی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به حادثه سیل برخی شهرهای کشور اظهار داشت: دیروز عصر در کمیسیون عمران با دستگاه های اجرایی درباره سیل اخیر جلسه داشت.
وی با بیان اینکه در این جلسه بنا بود سازمان هواشناسی توضیح دهد که پیش بینی های لازم در این خصوص صورت گرفته بود یا خیر، افزود: ان شالله امشب برای تهیه یک گزارش میدانی عازم لرستان و خوزستان خواهیم بود و از هفته آینده هم در هر استان با حضور مسئولان آن استان به صورت جداگانه جلسه برگزار خواهیم کرد و گزارش آن را در صحن قرائت خواهیم کرد.
نماینده مردم جهرم با بیان اینکه هفته آینده به گلستان و شیراز سفرخواهیم داشت، تاکید کرد: علی رغم اینکه وزارت نیرو مهمترین نقش را در جریان سیل برعهده داشت اما به خوبی به این وظیفه عمل نکرد.
وی تصریح کرد: طبق قانون مدیریت آب وزارت نیرو باید از حریم رودخانه ها محافظت می کرد اما متاسفانه حریم رودخانه ها تصرف شده بود، ساخت و سازهایی در حریم رودخانه ها صورت گرفته بود و رودخانه ها لایروبی نشده بود.
رئیس کمیسیون عمران با بیان اینکه ستاد مدیریت بحران عملکرد مناسبی در توزیع کالاهای ضروری مردم از خود به جای نگذاشت، گفت: از سوی دیگر مدلی برای خدمت‌رسانی به مردم وجود نداشت و دستپاچگی و بی انضباطی بر صحنه حاکم بود.
وی با بیان اینکه وزیر نیرو امروز در کمیسیون حضور خواهد یافت، در خصوص میزات خسارات وارد شده به مناطق سیل زده یادآور شد: هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارت ها انجام نشده اما پیش بینی می شود بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خسارت وارد شده باشد.
رضایی در پایان خاطرنشان کرد: البته دست ما در اعتبارات بودجه ۹۸ برای جبران این خسارت ها باز نیست و باید برای جبران آنها به سراغ صندوق توسعه ملی برویم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار