در حالی ترامپ دیروز در اقدامی احمقانه و ظالمانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گروهی تروریستی اعلام نمود که دوازده سال زودتر از وی، سنای آمریکا با حضور اوباما و هیلاری کلینتون این تصمیم را تصویب کرده بود.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو- علیرضا جاویدان: سال ۲۰۰۷ و زمانی که آمریکاییها به رهبری جورج بوش در حال خونریزی و جنگ در عراق و افغانستان بودند؛ سناتور باراک اوباما، سناتور هیلاری کلینتون و ۷۰ سناتور دیگر، در مصوبهای از دولت جورج بوش میخواهند تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست سیاه گروههای تروریستی وارد و اقدامات تحریمی و سختگیرانه خود را علیه سپاه اعمال کند.
به حدی این اقدام رذالت آمیز و غیر انسانی بود که با مخالفت بسیاری در درون خود آمریکا همراه میشود. به عنوان مثال ۲۲ سناتور به این مصوبه رای نمیدهند و در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مایک گراول نامزد این انتخابات، به هیلاری کلینتون که وی نیز بدنبال ریاست جمهوری بود میگوید: «هیلاری برای این رای، من هم از کار تو شرمسارم.» در واقع ترامپ کار جدیدی انجام نداده و صرفا پا در جای پای اسلاف خود گذاشته لکن با سر و صدای بیشتر و به صورت غیر حرفهای تر! البته این از صفات خوب ترامپ است است که به قول معروف "رو بازی میکند" و نیاتش را لو میدهد. اما دموکرات ها، با اینکه دشمنی شان کمتر از جمهوری خواهان نیست، سعی میکنند تا در کنار جنایاتشان، ظاهری خوب و پسندیده از خود به نمایش بگذارند تا بتوانند با این فریبکاریها اثرگذارتر واقع شوند و اقدامات خصمانه بیشتری انجام دهند. به قول مقام معظم رهبری آنها «دست چدنی زیر پوشش مخلمی» دارند. به عنوان مثال با آنکه بیشترین اقدامات و دشمنیها علیه برنامه صلح آمیز هستهای را دولت اوبا انجام داد، اما در همین زمان با لبخند و چهره مهربانانه به مذاکرات هستهای میآمدند. جالب آنکه فریبکاری آنها به حدی بود که در زمان فوت مادر رئیس جمهور، با چهرهای غمگین، برای عرض تسلیت به خدمت برادر وی میرسیدند!
و البته در بسیاری از موارد هم موفق میشدند مزد این اقدامات خود را بگیرند، کسب اعتماد مذاکره کنندگان کشورمان در قضیه برجام یکی از مهمترین آنهاست. متاسفانه در این میان هم؛ برخی از رسانهها و روزنامههای زنجیرهای بشدت فعال هستند تا خواسته یا نا خواسته چهرهای بزک شده از دموکراتها درست کنند و آنها را به عنوان "دلبر"، و جمهوری خواهان را به عنوان "دیو" به مردم معرفی کنند، حال آنکه واقعیت در این ضرب المثل قدیمی نهفته است که: «سگ زرد برادر شغال است.»
در صحنه عمل نیز؛ آمریکا از آغاز انقلاب تاکنون تقریا ۳۵بار ایران را تحریم کرده که ۲۴بار آن توسط دموکراتها و ۱۱بار بوسیله جمهوریخواهان بوده است. در این بین اوباما با اعمال ۱۱تحریم علیه ایران رکورددار است و بسیاری از اقدامات و تحریمهای ترامپ هم بر پایه اقدامات دولت اوباما روی داده. حقایقی که از چشم ناظران بین المللی هم دور نمانده است. استفن والت استاد مشهور و بنام روابط بینالملل دانشگاه هاروارد در این زمینه میگوید: «ترامپ سیاستهای اوباما در عرصه خارجی را ادامه میدهد... در کارزار انتخاباتی، ترامپ وعده داد در عرصه سیاست خارجی «خانهتکانی» کند. با این حال امور مربوط به سیاست ایالات متحده با همان ترتیب همیشگی پیش رفته است.» همچنین شیرین هانتر، استاد دانشگاه جورج تاون در مصاحبهای تحلیل کرده بود که: «آمریکای جمهوریخواه یا دموکرات در روابط با ایران تأثیری ندارد... دولت جورج بوش ایران را محور شرارت خواند و این سیاست حتی با آمدن باراک اوباما و وزیر خارجه او هیلاری کلینتون تغییری نکرد.» در پایان جا دارد تا به بیانات حکیمانه و دور اندیشانه مقام معظم رهبری که همزمان با انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا بود، اشاره کنیم: «آمریکا، آمریکا است؛ این حزب یا آن حزب، هر کدامشان سرِ کار آمدند، خیری به ما نرساندند، شر رساندند. یکی تحریم کرد، یکی هواپیما زد، یکی به سکّوی نفتی حمله کرد، یکی به دشمنهای ما کمک کرد. ما نگرانی هم نداریم؛ ما به توفیق الهی برای مواجههی با هر حادثهی محتمل آمادهایم. در دنیا عدّهای عزا گرفتهاند که چرا انتخابات در آن کشور اینجوری شد؛ یک عدّهای [هم]در دنیا خوشحال شدند و شادی کردند. ما نه، ما نه عزا میگیریم، نه شادی میکنیم؛ برای ما فرقی ندارد.»