آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۶۵۰۲
سرلشکر جعفری:

گوشت نظامیان آمریکا در منطقه زیر دندان ماست/ نمی‌توانند هیچ گونه اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: آمریکایی‌ها جرات اقدام نظامی علیه ایران را ندارند و صحبت هایی که کرده اند در حد شعار است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در حاشیه دیدار با وزیر امورخارجه اظهار داشت: خدا را شاکریم که دشمنان انقلاب اسلامی از احمق‌ترین افراد هستند و این صحبتی که آن‌ها کردند بسیار مضحک می‌باشد.

وی با تاکید بر اینکه گوشت نیرو‌های نظامی امریکا در منطقه زیر دندان ما است، ادامه داد: آمریکایی‌ها می‌دانند که تمام حرکات آن‌ها در منطقه تحت رصد ما است، لذا آگاه هستند که نمی‌توانند هیچ گونه اقدام نظامی علیه ایران انجام دهند و جرات این را هم ندارند.

جعفری گفت: صحبت‌هایی که آن‌ها کرده اند در حد شعار است، اما اگر بخواهند حرکتی انجام دهند با واکنش صریح، جدی و قاطع ما همراه خواهند بود.

فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: اقدام پلید اخیر امریکایی‌ها برخلاف نیت شومشان باعث همدلی و اتحاد بیشتر بین مردم عزیز و مسئولان کشور شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۳
اینگونه صحبت کردن درست نیست ما جانور وحشی نیستیم. هدف ما گسترش و حفاظت از دین خداست
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار