مصرف غذا‌های گوشتی و تنقلات در فصل «بهار» کاهش یابد
کد خبر: ۷۵۷۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تاکید بر رویکرد سلامت‌محور طب ایرانی و استفاده از ظرفیت‌های آن در کنار طب رایج برای کمک به تولید، اقتصاد و اشتغال در کشور، تدابیری را برای حفظ تندرستی در فصل بهار، ارائه داد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار