
در واکنش به تشکیل کلاسها در منطقه سیلزده؛
دانشجویان دانشکده پرستاری پلدختر در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تجمع کردند
دانشجویان دانشکده پلدختر روز گذشته با برگزاری تجمعی در دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان به تشکیل کلاسهای این دانشکده در منطقه سیلزده پلدختر اعتراض کردند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرو اعتراض هفته گذشته دانشجویان دانشکده پرستاری پلدختر در دانشگاه علوم پزشکی لرستان مبنی بر برقراری کلاس ها در منطقه سیل زده و عدم پاسخگویی مسئولان دانشگاه به این درخواست، دانشجویان روز گذشته با برگزاری تجمعی مجدد به تشکیل کلاس های این دانشکده اعتراض کردند.
دانشجویان این دانشکده پس از بی جواب ماندن اعتراض خود به سمت استانداری استان لرستان رفته و اعتراض خود را به گوش مسئولان رساندند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.