۹۸ درصد از دانشجویان دانشکده پرستاری شهر پلدختر خوابگاهی هستند و مسئولان دانشگاه با وجود وضعیت بحرانی منطقه، اصرار به تشکیل کلاسها و اسکان دانشجویان خوابگاهی در شهر پلدختر دارند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شیوا نقدی؛ به دنبال وقوع سیل و آبگرفتگی اخیر در استان لرستان، حدود ۷۰ درصد از ساختمان دانشکده پرستاری پلدختر و خوابگاههای مربوطه تخریب شده است و امکان برقراری کلاس های این ترم در دانشکده وجود ندارد. اما مسئولان دانشکده پرستاری پلدختر اصرار به تشکیل کلاسها در این منطقه سیل زده دارند.
در همین رابطه یکی از دانشجویان دانشکده پرستاری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، می گوید: ۹۸ درصد از دانشجویان دانشکده پرستاری شهر پلدختر خوابگاهی هستند و مسئولان دانشگاه با وجود وضعیت بحرانی این منطقه، اصرار به تشکیل کلاسها و اسکان دانشجویان خوابگاهی در شهر پلدختر دارند.
دانشجوی دیگری نیز می گوید: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی لرستان واهمه دارند با انتقال دانشجویان به دانشکدههای پرستاری در شهرستانهای دیگر استان، امتیاز دانشکده پرستاری پلدختر لغو شود، به همین جهت در شرایطی که سیل شهر را از بین برده و بیماریهای عفونی و بیماری سالک در حال شیوع است، اصرار به ادامه ترم در شهر پلدختر دارند و حاضر به انتقال ما به شهرهای همجوار نیستند.
وی می افزاید: شرایط و امکانات اولیه برای اسکان در شهر پلدختر وجود ندارد؛ اما مسئولان دانشگاه بدون توجه به این شرایط در تلاش هستند تا کلاسها در خود شهر تشکیل شود.
اما اکبر جوادی، رئیس دانشکده پرستاری پلدختر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، نظری متفاوت داشت؛ او می گوید: منطقهای که برای اسکان دانشجویان دختر در نظر گرفته شده، در بیمارستان شهر پلدختر است؛ به طوری که قسمتی از بیمارستان را در نظر گرفتیم تا از آن به عنوان خوابگاه دانشجویی استفاده کنند، همچنین کلاسهای دانشجویان در دانشگاه پیام نور شهر پلدختر دایر خواهد شد.
وی می افزاید: اسکان دانشجویان در شهر پلدختر یک تصمیم جمعی است که توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان و مسئولان شهر پلدختر گرفته شده است.
جوادی، ضمن تاکید به تشکیل کلاسها در شهر پلدختر ادامه می دهد: دانشجویان دانشکده پرستاری تنها دانشجویان شهر پلدختر نیستند و با توجه به رشته تحصیلی دانشجویان دانشکده، همچون پرستاری و فوریتهای پزشکی باید این شرایط را تجربه کنند؛ این در حالی است که علی شیخیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان پیشتر اعلام کرد که با هماهنگی انجام شده با معاونت آموزشی دانشگاه، دانشجویان این دانشکده بین سایر دانشکدهها تقسیم خواهند شد تا لطمهای به تحصیل دانشجویان مربوطه وارد نشود.
با عرض سلام وخسته نباشید و تشکر بابت پیگیری های شما عزیزان، من دانشجوی پرستاری پلدختر هستم .این دانشکده در حالت عادی از امکانات اموشی ضعیفی برخوردار بود با امدن سیل ویرانگر ساختمان دانشکده دچار تخریب 70درصدی شده است.حال مسئولین دانشکده با وجود خرابی ها اصرار به برگذاری کلاس ها در ان شهر تخریب شده دارند از انجایی که مسئولین فقط به فکر خود هستند با دادن وعده های سر خرمن سعی در راضی کردن دانشجویان برای برگزاری کلاس ها در انجایند باتوجه به گفته ها بیماری های عفونی در ان شهر درحال شیوع اند و مسئولین دانشکده با بیان این که برای دانشجویان دختر خوابگاه تهیه میکنند به دانشجویان پسر بی توجه اند که خانه های انها با رسوبات به جا مانده از سیل عجین شده ضمنا که این شهر راه مواصلاتی مناسبی نیز ندارد جدای از این ها میخواهند کلاس های اموزشی را در دانشگاه پیام نور ان شهر همراه با دانشجویان ان دانشگاه برگزار کنند این دانشگاه هیچ گونه امکانات اموزشی تخصصی برای رشته های پرستاری و فوریت پزشکی ندارد و به ما میگویند شما دانشجویان باید این سختی ها و مشکلات را تحمل کنید و اما سوال من از مسئولین این است که اگر فرزند خودتان هم بود این گونه میگفتید؟اگر مشکلی برای هر یک از دانشجویان بیافتد کدام یک از انها پاسخ گو هستند؟خانواده های دانشجویان با هزار امید وارزو فرزندانشان را برای تحصیل به انجا فرستادند
ایکاش دانشجویان پرستاری پلدختر هم مثل سایر مردم کمی دغدغه برا این شهر و دانشگاه هشان داشتند .
در این شرایط بحرانی که همه به کمک پلدختر اومدند واقعاً جایزه دانشجویان پرستاری در فکر فرار از شهر باشند
چرا با کمک و همدلی سعی در درست کردن شهر و کمک به هموطنان نمی کنند تا جلوی رشد بیماریها رو با توجه به گرم شدن هوا بگیرند؟
خانم دکتری که در معمولان با استفاده از گرگر از رودخانه کشکان رفتند اونطرف بر نجات مادر بیمار و نزدیک بود جانش به خطر بیفتد ، باید الگوی این دانشجویان باشد .
با سلام بنظرم باید سهمیه استفاده از دانشجویان بومی استان لرستان بالاخص شهرستان پلدختر در دانشکده پرستاری افزایش پیدا کند که بتوانند در این شرایط به مردم پلدختر کمک کنند نه به فکر فرار از شهر پلدختر باشند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
در این شرایط بحرانی که همه به کمک پلدختر اومدند واقعاً جایزه دانشجویان پرستاری در فکر فرار از شهر باشند
چرا با کمک و همدلی سعی در درست کردن شهر و کمک به هموطنان نمی کنند تا جلوی رشد بیماریها رو با توجه به گرم شدن هوا بگیرند؟
خانم دکتری که در معمولان با استفاده از گرگر از رودخانه کشکان رفتند اونطرف بر نجات مادر بیمار و نزدیک بود جانش به خطر بیفتد ، باید الگوی این دانشجویان باشد .