کد خبر:۷۵۷۶۱۹

پامپئو: می‌خواهیم ماهیت جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهیم

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن به دنبال تغییر ماهیت جمهوری اسلامی است، گفت: ایران باید مانند یک «کشور عادی» رفتار کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) در یک سخنرانی بار دیگر ادعاهایی را علیه ایران مطرح کرد و گفت واشنگتن با اعمال فشار به دنبال تغییر ماهیت جمهوری اسلامی است.

پامپئو که در دانشگاه «ای اند ام» تگزاس صحبت می‌کرد، در بخشی از سخنرانی‌اش، درباره ایران گفت: «در حال اعمال فشار حداکثری هستیم تا اصل ماهیت جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهیم. تا اطمینان حاصل کنیم که این رژیم صرفا مانند یک کشور عادی رفتار می‌کند و در سرتاسر جهان تروریسم را گسترش نمی‌دهد.»

وی سپس مدعی شد: «در حالی که اینجا ایستاده‌ایم، ایران درگیر یک کارزار ترور در سرتاسر اروپاست و دیپلمات‌های ما در تلاش برای مقابله با آن‌ها هستند تا این کار را متوقف کنند.»

وزیر خارجه آمریکا پیش از این هم با طرح ادعاهایی مشابه تلاش کرده بود کشورهای اروپایی را با سیاست واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران همراه کند. «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز چندی پیش با تکرار همین ادعا، به اروپایی‌ها گفت باید از توافق هسته‌ای با ایران خارج شوند.

پامپئو در بخش دیگری از صحبت‌هایش بار دیگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را «تروریست» خطاب کرد و گفت واشنگتن به زودی تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران اعلام می‌کند. وی همچنین شرکت‌های خارجی همکار با ایران را نیز به تحریم تهدید کرد.

او به وضعیت یمن هم اشاره کرد و در حالی که به اذعان رسانه‌های غربی عربستان سعودی از اجرای توافقنامه آتش‌بس در یمن خودداری کرده، پامپئو مدعی شد که ایران انقلابیون یمن از اجرای این توافق بازداشته است.

سخنرانی پامپئو ساعتی پس از آن انجام می‌گیرد که او در تگزاس با «گروهی از ایرانی‌های مقیم آمریکا» دیدار کرده است. اسامی این افراد اعلام نشده، اما به گفته پامپئو، برخی از این افراد به تازگی به ایران سفر کرده‌اند و وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با این افراد به دنبال اطلاع از وضعیت داخلی ایران بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار