آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۸۷۲

۷۵ درصد کل حوادث در جهان ریشه آب و هوایی دارد

هماهنگ‌کننده ارشد سازمان ملل متحد برای مدیریت بلایای آسیا و اقیانوسیه گفت: ۷۵ درصد کل حوادث و بلایا در جهان ریشه آب و هوایی دارد و این یک روند جهانی است که ما هم از آن مستثنا نیستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی محقق در نشست تخصصی مدیریت سیلاب و اطلاعات مکانی اظهار داشت: جامعه ایرانی از الان به بعد باید با روش و مدل جدیدی زندگی کند که علائم آن نیز از ۲۰ سال قبل آغاز شده است.

وی افزود : در حال حاضر بلا‌های طبیعی در جهان تغییر کرده است و ۷۵ درصد کل حوادث و بلایا در جهان ریشه آب و هوایی دارند و این یک روند جهانی است و ما از آن مستثنا نیستیم.

محقق در حوادث سریع‌الوقوع تلفات جانی بالا و بعد از آن بازسازی شروع می‌شود که آثاری از نظر روانی، اقتصادی و اجتماعی دارد.

هماهنگ‌کننده ارشد سازمان ملل متحد برای مدیریت بلایای آسیا و اقیانوسیه با اشاره به این‌که زلزله، سیل، طوفان و سونامی زیان‌هایی به رشد و توسعه کشور می‌زند، گفت: این زیان‌ها در کشور‌ها مختلف است. آن‌هایی که سرمایه و رشد بالاتری دارند قطعا آسیب بیشتری می‌بینند و ۵ میلیارد دلار در سال تهدید حوادث طبیعی است و اگر کشوری رشد کند، بخش بیشتری از سرمایه‌هایش در معرض این خطر است، لذا باید این حوادث مورد بررسی قرار بگیرد تا هزینه‌های آن نیز کمتر شود.

وی گفت: خشکسالی منجر به گردوغبار می‌شود. دریاچه ارومیه در بارندگی‌های اخیر احیا شد، ولی پایدار نیست؛ بنابراین باید راهکار‌های آن را مورد بررسی قرار داد.

محقق بیان داشت: خطرات حوادث آب و هوایی و اقلیمی در آسیا و اقیانوسیه وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار