آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۰۹۵۴

اردوغان: پروژه جنگنده‌های «اف-۳۵» بدون ترکیه شکست می‌خورد

رئیس‌جمهور ترکیه در واکنش به تهدیدات واشنگتن علیه همکاری آنکارا-مسکو تأکید کرد که پروژه جنگنده‌های «اف-۳۵» آمریکا بدون حضور ترکیه به شکست منتهی خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به دنبال تهدید‌های آمریکا برای قطع فروش جنگنده‌های «اف-۳۵» به ترکیه در صورت انعقاد قرارداد با روسیه برای خرید سامانه «اس-۴۰۰»، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه واکنش نشان داد.

وی امروز (سه‌شنبه دهم اردیبهشت) در پاسخ به تهدیدات آمریکا تأکید کرد که پروژه جنگنده «اف-۳۵» آمریکا بدون حضور ترکیه شکست خواهد خورد.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، رئیس‌جمهور ترکیه معتقد است که آمریکا در پروژه جنگنده یاد شده، رفتار غیرمنصفانه‌ای را در قبال ترکیه از خود بروز داده است.

تصمیم ترکیه برای خرید سامانه‌های دفاع موشکی «اس-۴۰۰» روسیه به تیرگی روابط آنکارا با آمریکا منجر شده است.

پیش از این مقامات آمریکایی هشدار داده بودند که در صورت تداوم قرارداد خرید سامانه‌های «اس-۴۰۰»، ترکیه از پروژه خرید جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا محروم خواهد شد.

با این‌حال، اردوغان روز گذشته، طی سخنانی در نمایشگاه صنعت دفاعی گفت، آن‌هایی که سعی می‌کنند ترکیه را از پروژه اف-۳۵ حذف کنند، توجهی به پیامد‌های این اقدام ندارند.

وی همچنین تأکید کرد که آنکارا به سرعت در حال برداشتن گام‌هایی به منظور توسعه سامانه‌های دفاع هوایی خود است.

در دسامبر ۲۰۱۷، ترکیه با روسیه قرارداد خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ را امضا کرد و پس از آن فشار‌های آمریکا بر آنکارا برای لغو این قرارداد آغاز شد.

«باب منندز» سناتور دموکرات نیز یکی از مقامات آمریکایی بود که تهدیداتی را علیه این قرارداد مطرح کرد و در گفتگو با روزنامه «کاتیمرینی»، ترکیه را تهدید کرد که در صورت خرید سامانه‌های دفاع هوایی «اس ۴۰۰»، تحت تحریم آمریکا قرار خواهد گرفت و از تحویل جنگنده «اف ۳۵» آمریکا محروم خواهد شد.

پس از آن، رئیس‌جمهور روسیه با اعلام نهایی شدن خرید سامانه اس-۴۰۰، از احتمال خرید سامانه دفاع موشکی اس-۵۰۰ از روسیه خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار