در حالی که انتشار آمارهای قوی از اقتصاد آمریکا موجب امیدواری به تقویت تقاضا برای نفت شده و کاهش تولید ایران و ونزوئلا موجب اختلال در عرضه نفت گشته است، قیمت نفت روز جمعه شاهد افزایش بود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، در حالی که انتشار آمارهای قوی از اقتصاد آمریکا موجب امیدواری به تقویت تقاضا برای نفت شده و کاهش تولید ایران و ونزوئلا موجب اختلال در عرضه نفت گشته است، قیمت نفت روز جمعه شاهد افزایش بود.
با این وجود، قیمت نفت پس از افزایش میزان ذخایر نفت خام آمریکا در این هفته شاهد کاهش هفتگی بود.
بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات روز جمعه با ۱۰ سنت افزایش به ۷۰ دلار و ۸۵ سنت رسید. قیمت نفت برنت پس از ۵ هفته افزایش متوالی، در این هفته افت ۲.۶ درصدی را شاهد بود.
قیمت نفت خام آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با ۱۳ سنت افزایش به ۶۱ دلار و ۹۴ سنت رسید، اما افت هفتگی حدودا ۳ درصدی را به ثبت رساند که دومین هفته کاهشی متوالی این شاخص نفتی بود.
انتشار گزارش جدید بازار کار آمریکا نشان داد که تعداد فرصتهای شغلی در ماه آوریل افزایش داشته و نرخ بیکاری در این کشور به پایینترین رقم بیش از ۴۹ سال گذشته یعنی ۳.۶ درصد رسیده است.
فیل استریبل، تحلیلگران بازار نفت در این باره گفت: «وقتی تعداد بیشتری مشغول به کار میشوند، این بدان معناست که آنها باید رسیدن به محل کار رانندگی کنند و یا از وسائل حمل و نقل عمومی استفاده کنند... و این یعنی ما باید انتظار افزایش تقاضا برای سوخت را داشته باشیم که این به معنای افزایش تقاضا برای نفت در فصل تابستان خواهد بود.»
وی افزود، به دنبال انتشار گزارش بازار آمریکا ارزش سهام در بازارهای بورس و همچنین ارزش دلار شاهد کاهش بود و این مسئله نیز در رشد قیمت نفت موثر بود.
اما گزارش دولت آمریکا که نشان داد میزان ذخایر نفت خام این کشور به بالاترین رقم از سپتامبر ۲۰۱۷ رسیده و تولید نفت آمریکا به رکورد ۱۲.۳ میلیون بشکه رسیده مانع از رشد بیشتر قیمتها شد.