کد خبر:۷۶۱۶۴۲
ملاقات با بهترین خودروی الدزموبیل در سایت دیوار

چه چیزی کاتلاس را به محبوب قلب‌ها تبدیل کرد؟

الدزموبیل اولین بار دهه هشتاد میلادی به بازار آمد و در سال ۱۹۰۳ به پرفروش‌ترین خودروی آمریکا تبدیل شد. بعد از آن خط تولیدی جدیدی به نام Olds Motor تاسیس کرد که به مرور زمان اولدزموبیل نام گرفت.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، الدزموبیل اولین بار دهه هشتاد میلادی به بازار آمد و در سال 1903 به پرفروش‌ترین خودروی آمریکا تبدیل شد. بعد از آن خط تولیدی جدیدی به نام  Olds Motor تاسیس کرد که به مرور زمان اولدزموبیل نام گرفت. جا افتادن این نام در واقع مدیون ترانه‌ای به نام  In My Merry Oldsmobile در سال 1905 بود  که توسط یک خواننده پاپ پخش شد.

الدزموبیل به مرور به شکل خودروهای امروزی محصولات خود را ارائه کرد و از اواخر دهه نود میلادی هم از آمریکای شمالی به ایران، عراق و افغانستان رسید. اگرچه روزگاری تعداد خودروهای الدزموبیل که در شهر دیده می‌شد بیشتر از امروز بود اما اگر دنبال خرید این محصول آمریکایی کلاسیک باشیم می‌توانیم در سایت دیوار پیدا کنیم.

برای اینکه الدزمبیل را بیشتر بشناسیم باید بدانیم که در زمانه خود با چه محصولاتی رقابت می‌کرد. بیوک، فراری، شورلت، کادیلاک، پونتیاک از محصولات قدیمی ولی هم‌عصر این خودرو بوده‌اند و ویژگی مشترکشان کاپوت کشیده و صندوق‌عقب جادار در عقب بوده است. همه سدان‌های بزرگی که این شرکت‌ها با نام‌های مختلف و شباهت‌های زیادی تولید می‌کردند تا قرن بیست و یکم میلادی خودشان را رساندند و در نهایت چراغشان یکی یکی خاموش شد. این شرکت هم تا سال 2004 الدزمبیل ریجنسی، کاتلاس، تورنادو، اینتریگ، سیرا، براوادا، ویستا کروزر و سیلهویت را تولید می‌کرد.

امروز هیچ کدام از محصولات الدزموبیل به اندازه کاتلاس و ریجنسی در ایران شناخته شده نیستند. رقیب بزرگ کاتلاس را باید بیوک سنتری بدانیم. کاتلاس‌های تولید شده دو در  کوپه، چهار در  سدان و پنج در  استیشن واگن هستند اما در ایران بیشتر می‌توان سدان چهار در آن را پیدا کرد. الدزمبیل کاتلاس با خودش عنوان‌های زیادی را به دنبال می‌کشد. ایمن‌ترین خودرو در سال 1992، برترین خودروی ساخت آمریکا و خوش قیمت‌ترین خودروی سال باعث شد که کاتلاس بالاترین میزان فروش را در این شرکت به دست بیاورد.

سال 1995 کاتلاس مدل سیرا را با پیشرانه شش سیلندر تولید کرد. این خودرو با جعبه دنده چهار سرعته اتوماتیک می‌توانست 162 اسب بخار تولید کند. الدزمبیل سیرا مانند رقبایش 100 کیلومتر را در حدود 10 ثانیه طی می‌کند اما در مقایسه با پونتیاک اشتهای بنزین کمتری دارد. این خودرو در 100 کیلومتر 10 لیتر بنزین مصرف می‌کند که باز هم در مقایسه با خودروهای امروزی مصرف بالایی است. برای همین بیشتر افرادی که یک خودروی کلاسیک می‌خرند در زندگی روزمره از این اژدهاهای خوش خوراک استفاده نمی‌کنند.

 اگر در سایت دیوار بگردیم خواهیم دید که بیشتر فروشنده‌ها یا به دنبال معاوضه خودروی خود با یکی از رقبای کاتلاس و سیرا هستند و یا به دلیل تیونینگ سنگینی که روی خودرو داشته‌اند آن را کمتر از 60 میلیون تومان نمی‌فروشند. این خودروی حدودا پنج متری در آمریکا 14 سال تولید شد و راحت‌ترین راه این است که هر چند روز یک بار نام آن را در سایت دیوار جست‌وجو کنیم. همیشه افرادی شبیه به خودمان پیدا خواهیم کرد که به جای محصولات امروزی، دنبال سواری گرفتن از یک آمریکایی غول پیکر باشند.

موتور

شش سیلندر خورجینی

حداکثر قدرت

162 اسب بخار در 5200 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

251 نیوتن متر در چهار هزار دور در دقیقه

حجم موتور

3.1 لیتر

تعداد سوپاپ

12

جعبه دنده

چهار سرعته اتوماتیک

شتاب 0 تا 100

10.5 ثانیه

وزن

1392 کیلوگرم

مصرف بنزین ترکیبی

10.5 لیتر در 100 کیلومتر

باک بنزین

63 لیتر

ابعاد

طول: 4892- عرض: 1766- ارتفاع: 1375

 

منبع : ویرلن

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار