کد خبر:۷۶۱۸۶۷

قرار نیست کسی جذب شهرداری شود و بعد ما برایش مدرک جور کنیم

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت ساماندهی مراکز علمی و کاربردی شهرداری تهران، گفت: قرار نیست کسی جذب شهرداری شود و بعد ما برایش مدرک جور کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسن رسولی در صد و سی نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران به موضوع ساماندهی مراکز علمی و کاربردی شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: ما برای هر کاری در شورای شهر و شهرداری قوانین بالادستی داریم.

وی افزود: براساس همین قوانین قرار نیست کسی در شهرداری استخدام شود بعد ما برایش از سوی مراکز علمی و کاربردی خودمان مدرک فراهم کنیم.

رسولی گفت: شهرداری تهران موظف است نسبت به ساماندهی موسسه علمی کاربردی اقدام کند و باید از دایر کردن رشته‌های تحصیلی که در سایر دانشگاه‌ها وجود دارد پرهیز کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران به تبصره‌های ماده واحده اشاره کرد و گفت: در تبصره یک آمده است که در راستای کمک به اجرای بهتر ماموریت‌های شهرداری معاونت‌ها اقدام به ایجاد مراکز علمی و آموزشی می‌کنند.

رسولی بر ضرورت ساماندهی مراکز تأکید کرد و گفت: ما باید هزینه‌های شهرداری را کاهش دهیم و از هزینه‌های بی دلیل پرهیز کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۶
. اگه پارتی داشته باشه چی؟؟؟؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار