کد خبر:۷۶۲۱۴۱

روایت عضو کمیسیون امنیت ملی از نیت صهیونیست‌ها از حمله به غزه

ابوالفضل حسن‌بیکی اعتقاد دارد حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مردم غزه در راستای تحقق اجرای طرح معامله قرن است.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، ابوالفضل حسن‌بیکی، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مردم غزه، گفت: اسرائیلی‌ها درصدد اجرایی کردن طرح معامله قرن هستند از این رو تلاش می‌کنند با تجاوز‌های ویرانگرانه و وحشیانه لرزه بر اندام فلسطینیان بیندازند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گروه‌های مبارز فلسطینی مثل حماس و جهاد اسلامی با طرح یاد شده به شدت مخالفت دارند، تصریح کرد: از این رو می‌توان دریافت که این حملات به نوعی سیاست افزایش فشار بر این گروه‌ها نیز محسوب می‌شود تا از این طریق مواضعشان تعدیل یابد.

وی ضمن تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی هیچگاه بدون چراغ سبز کاخ سفید نمی‌تواند به مردم غزه حمله کند، ادامه داد: بر این اساس مشاهده می‌شود که دولتمردان ایالات متحده مقاومت مردم فلسطین را انجام اقدامات کینه توزانه تلقی می‌کننند و حق دفاع را به اشغالگران اسرائیلی می‌دهند.
ابوالفضل حسن بیکی

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه سکوت مجامع بین المللی در مقابل اقدامات وحشیانه اسرائیلی‌ها امری قابل تامل است، اظهار کرد: این مهم در حالیست که برخی از کشور‌های عربی نیز سکوت اختیار کرده اند و به نوعی نشان دادند که سرسپرده چپاولگران فرامنطقه‌ای هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد این حملات دارای اهداف سیاسی است و تا زمانی که چراغ سبزی از سوی گروه‌های مقاومت در راستای اجرای طرح معامله قرن به اسرائیلی‌ها نشان داده نشود، ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد، حدود ۱۴۶ فلسطینی در اثر حملات صهیونیست‌ها که حدود ۱۵ ساختمان را ویران کردند، زخمی شدند.

همچنین حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون موجب شهادت ۲۹ فلسطینی و زخمی شدن ده‌ها تن شده در حالی که در اثر حملات راکتی مقاومت چهار اسرائیلی نیز به هلاکت رسیده‌اند. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار