کد خبر:۷۶۲۸۴۵
یادگاری در گفتگو با دانشجو:

پیش بینی شرکت ۴۰۰ دانشجوی اصفهانی در طرح خط امام

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه‌های اصفهان گفت: قرارگاه خط امام در بسیج دانشجویی استان اصفهان راه اندازی شد و پیش‌بینی شده ۴۰۰ دانشجوی بسیجی از دانشگاه‌های سراسر استان اصفهان در این طرح شرکت کنند.
پیش بینی شرکت ۴۰۰ دانشجوی اصفهانی در طرح خط امام
مهدی یادگاری، مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه های استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در اصفهان با اشاره به راه اندازی قرارگاه خط امام، گفت: حدود یک ماه است که این قرارگاه جهت برنامه ریزی طرح خط امام در سطح استانی تشکیل شده است.

یادگاری با بیان اینکه خط امام استانی در اوایل مردادماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: بالغ بر ۴۰۰ دانشجو از سراسر دانشگاه‌های استان اصفهان در این طرح شرکت خواهند کرد.

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی اصفهان با بیان اینکه از دانشجویان متقاضی پس از ثبت نام مصاحبه گرفته می‌شود، اذعان کرد: هر یک از دفاتر بسیج دانشجویی استان افرادی را برای مصاحبه به قرارگاه خط امام معرفی کردند و این افراد در یک دوره آموزشی یک روزه آموزش دیدند و جهت مصاحبه کردن آماده شدند.

وی با اشاره به اینکه تیم رسانه قرارگاه خط امام و طرح ولایت وظیفه تبلیغات را بر عهده دارد، تصریح کرد: پوستر‌هایی آماده شده است که این پوستر‌ها در فضای مجازی و در اختیار دانشجویان قرار گرفته و در اختیار دانشگاه‌ها قرار گرفته است و چندین تیزر تبلیغاتی نیز توسط تیم رسانه ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان آماده شده که از صدا و سیمای مرکز اصفهان پخش می‌شود.

یادگاری اظهار کرد: برنامه‌های طرح خط امام امسال نسبت به سال‌های گذشته کمی متفاوت است، امسال به دو صورت کلاسی که در زمینه‌های مبانی انقلاب اسلامی و عملی یا کارگاهی در زمینه‌های مدیریت کار رسانه و تشکیلات انجام می‌شود و تلاش بر این بوده که برنامه‌های نوینی در طرح خط امام امسال به دانشجویان ارائه شود.

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه‌های اصفهان در پایان اضافه کرد: طرح ولایت کشوری در بازه تاریخی ۱۷ تیر تا ۲۵ مرداد و ۳۰ تیر تا ۷ شهریور برگزار می‌شود و ثبت نام و مصاحبه از متقضیان بر عهده بسیج دانشجویی بوده و بالغ بر ۳۰۰ دانشجو از استان اصفهان اعزام می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار