کد خبر:۷۶۳۳۶۲
خادمی در واکنش به اظهارات زنگنه:

آرایش جنگی وزارت نفت یعنی فروش روزانه ۱/۵ میلیون بشکه نفت

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه آرایش جنگی در وزارت نفت به‌معنای فروش نفت است، می‌گوید: اگر وزارت نفت بتواند روزانه یک و نیم میلیون بشکه نفت را به فروش برساند توانسته آرایش جنگی مناسبی گیرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، هدایت‌الله خادمی درخصوص اهمیت و جایگاه آرایش جنگی وزارت نفت، گفت: آرایش جنگی در وزارت نفت به معنای فروش نفت است، اگر وزارت نفت بتواند نفت را به همان میزان پیش‌بینی شده در برنامه بودجه سال 98 -که حدود یک و نیم میلیون بشکه در روز است- به فروش برساند درواقع توانسته کار خود را به خوبی انجام دهد یا به اصلاح آرایش جنگی مناسبی گیرد.

ایجاد امکانات، به کارگیری نیروی انسانی کارآمد، همکاری با شرکت‌های حرفه‌ای به‌منظور برقراری ارتباط با کشورهای خریدار برای فروش نفت به معنای همان آرایش جنگی است که وزارت نفت باید مدنظر قرار دهد

تنها انتظار از وزارت نفت در شرایط فعلی فروش نفت است

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تنها انتظار از وزارت نفت در شرایط فعلی فروش نفت است، ادامه داد: ایجاد امکانات، به کارگیری نیروی انسانی کارآمد، همکاری با شرکت‌های حرفه‌ای به‌منظور برقراری ارتباط با کشورهای خریدار برای فروش نفت به معنای همان آرایش جنگی است که وزارت نفت باید مدنظر قرار دهد.

ضرورت برقراری ارتباط با کشورهای خریدار دائمی و سنتی نفت ایران

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ابزار و امکانات فروش نفت برقراری ارتباط با کشورهای خریدار دائمی و سنتی نفت ایران است، افزود: وزارت نفت باید بتوانند نفت را حتی به روی شناور از طریق دریا انتقال دهند که این کار نیز نیازمند به کارگیری افراد توانمند و متخصص است اشخاصی که تجربه و زیرکی بالایی در فروش نفت داشته باشند چراکه فروش نفت در این شرایط بسیار سخت است.

وی همچنین معتقد است آرایش جنگی به معنای از دست ندادن بازار گاز منطقه و نگه نداشتن کشور در خام‌فروشی و ادامه ساخت پالایشگاه‌ها برای نجات از وابستگی به آمریکا و غرب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار