آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۴۸۹

خرازی: عملکرد ترامپ جایی برای اعتماد و مذاکره باقی نگذاشته است

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: عملکرد ترامپ در خروج از برجام و تحمیل تحریم‌ها علیه ملت ایران جایی برای اعتماد و مذاکره باقی نگذاشته و دعوت‌های او به مذاکره با هدف سوءاستفاده تبلیغی انجام می‌شود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدکمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در نشستی با حضور مسئولان برخی اندیشکده‌های مهم فرانسه، ضمن تشریح دلایل تصمیم اخیر تهران مبنی بر تعلیق برخی تعهدات برجامی به سؤالات آنان پاسخ داد.

وی با انتقاد از تعلل اروپا در اجرای تعهدات برجامی خود اظهار داشت: تصمیم تهران در چارچوب حقی است که برجام برای ایران قائل شده و اروپا می‌تواند با اجرای تعهدات خود از جمله اجرای سریع اینستکس، اراده خود را نسبت به حفظ برجام نشان دهد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود: ترامپ نشان داد که نه تنها برای امضای دولت قبلی آمریکا احترامی قائل نیست، بلکه ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و دیگر تعهدات بین‌المللی است.

به گزارش فارس، خرازی در پاسخ به سؤالی درباره مذاکره پیرامون موشک‌های بالستیک ایران اظهار داشت: موشک‌های تولیدی ایران سلاحی دفاعی و استراتژیک است که جنبه بازدارندگی در برابر تهدیدات موجود در منطقه دارد و طبیعی است که جای مذاکره نداشته باشد، همان‌طور که فرانسه حاضر نیست در خصوص سلاح‌های استراتژیک خود با کسی مذاکره کند.

وزیر خارجه اسبق کشورمان افزود: در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت هیچ منعی برای تولید و آزمایش موشک‌هایی که برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده باشد، وجود ندارد.

وی در خصوص حمایت اروپا از برجام اظهار داشت: مواضع سیاسی اروپا در قبال برجام وقتی ارزشمند است که نتیجه‌ای عملی در بر داشته باشد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در پاسخ به سؤالی درباره اعلام آمادگی ترامپ برای مذاکره با ایران تأکید کرد: عملکرد ترامپ در خروج از برجام و تحمیل انواع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران جایی برای اعتماد و مذاکره باقی نگذاشته است و دعوت‌های ترامپ به مذاکره با هدف سوءاستفاده تبلیغی انجام می‌گیرد که قابل‌اعتنا نیست.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار