کد خبر:۷۶۳۶۲۴

مشاور سابق بن زاید: موضع ما درباره قطر تغییر نمی‌کند

مشاور سابق ولی عهد ابوظبی می‌گوید که ریشه بحران در روابط با قطر ارتباطی به تعامل با ایران یا آمریکا و یا حوادث منطقه ندارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالخالق عبدالله» مشاور سابق ولی عهد ابوظبی تأکید کرد که احتمال افزایش تنش بین ایران و آمریکا هرگز هیچ تأثیری در روابط بین قطر و چهار کشور عربی (عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر) نخواهد داشت.

عبدالله در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک تصریح کرد که ریشه بحران در روابط با قطر به اختلافات بر سر تعامل با ایران یا آمریکا و یا آنچه در منطقه رخ می‌دهد، ارتباطی ندارد و روابط با قطر ازسر گرفته نخواهد شد چرا که اختلافات ما عمیق است.

وی درباره رابطه قطر و ایران نیز گفت: «قطر در صورت وقوع درگیری بین آمریکا و ایران با مشکل بزرگی مواجه خواهد بود به خصوص اگر آمریکا از پایگاه العدید علیه ایران استفاده کند و اگر با ایران همسویی داشته باشد این موضوع به مذاق آمریکا خوش نمی‌آید و لذا بایستی در چند جبهه بازی کند».

عبدالله همچنین گفت که در صورت وقوع جنگ بین آمریکا و ایران، این جنگ محدود خواهد بود.

وی مدعی شد که رویارویی احتمالی آمریکا و ایران هیچ ارتباطی به کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس ندارد و این کشور‌ها از قدرت بازدارندگی برخوردارند.

مشاور سابق بن زاید در ادامه تأکید کرد: «اگر ایران قصد انتقام‌گیری از آمریکا دارد بایستی کشتی‌ها و نظامیان آمریکایی در پایگاه‌های این کشور در برخی کشور‌های منطقه را هدف قرار دهد».

چند روز پیش، ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای از اقدام دولت جمهوری اسلامی ایران در کاهش دادن به تعهدات هسته‌ای خود در قالب توافقنامه برجام قاطعانه حمایت کرد.

در این بیانیه آمده است که نیرو‌های مسلح ضمن تاکید بر حفظ هوشیاری آحاد جامعه در مقابل عملیات روانی دشمن، آمادگی کامل و مقتدرانه نیرو‌های مسلح برای حفاظت از کیان جمهوری اسلامی ایران اعلام نموده و به دشمنان هشدار می‌دهیم هرگونه تحرک احتمالی آن‌ها با پاسخ پشیمان کننده ملت و فرزندان انقلابی آن‌ها در نیرو‌های مسلح مواجه خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار