کد خبر:۷۶۳۸۲۶

انگلیس: ایران نباید دوباره در مسیر هسته‌ای شدن قرار بگیرد

وزیر خارجه انگلیس گفت: ما باید اطمینان حاصل کنیم که در نهایت ایران را مجدداً به مسیر هسته‌ای شدن بازنمی گردانیم.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو،
«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس پیش از برگزاری نشست کشور‌های اروپایی درباره ایران در جمع خبرنگاران «بروکسل» به حادثه روز گذشته (یکشنبه) فجیره، واکنش نشان داد.

هانت در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا حادثه «فجیره» می‌تواند به تنش‌ها میان ایران و آمریکا منتهی شود، پاسخ داد: «ما در دیدار هفته گذشته با مایک پامپئو در لندن، گفتگو‌های بسیار خوبی داشتیم. بسیار درباره خطر وقوع تصادفی یک درگیری به واسطه افزایش تنش‌هایی که واقعاً از جانب هر دو طرف ناخواسته است، نگرانیم و این نگرانی را با شرکای اروپایی و با مایک پامپئو در میان می‌گذاریم».

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا که قرار بود روز یکشنبه به سوچی سفر کند، برنامه سفر خود را تغییر داد و عازم بروکسل شد تا با مقامات اروپایی درباره ایران گفتگو کند.

این مقام انگلیسی تصریح کرد: «و من فکر می‌کنم که ما به یک دوره آرامش نیاز داریم تا اطمینان حاصل شود که همه به افکار طرف مقابل پی ببرند».

هانت در ارتباط با اظهارات اخیر «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران در زمینه توقف برخی از تعهدات ایران ذیل برجام در نتیجه بدعهدی‌های واشنگتن و همپیمانان اروپایی این کشور گفت: «و مهم‌تر از همه، ما باید اطمینان حاصل کنیم که در نهایت ایران را مجدداً به مسیر هسته‌ای شدن بازنمی گردانیم. اگر ایران به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود، همسایگانش نیز می‌خواهند به قدرت هسته‌ای تبدیل شوند و این منطقه بی‌ثبات‌ترین منطقه در جهان است و (بنابراین) این یک گام بزرگ در جهت اشتباه است».

جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته در سالگرد خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و در واکنش به عدم تحقق اتحادیه اروپا در تأمین عواید وعده‌داده شده برجام، اعلام کرد که از این پس سقفی برای میزان ذخایر اورانیوم با غنای ۳.۶۷ درصد و آب سنگین خود قائل نیست. ایران همچنین به طرف‌های برجام ۶۰ روز فرصت داده تا به وعده‌های خود عمل کنند، در غیر اینصورت تهران غنی‌سازی با غنای بالاتر را از سر خواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار