کد خبر:۷۶۵۶۰۷

تل‌آویو ناچار به ایجاد موانع شنی در مرز غزه شد

رژیم صهیونیستی از بیم راکت‌های گروه‌های فلسطینی، ایجاد موانع شنی در یکی از مسیر‌های اصلی در شمال نوار غزه را آغاز کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) ایجاد موانع شنی در یکی از راه‌های ارتباطی در شمال نوار غزه را آغاز کرد تا به گفته خودش از شهرک‌نشینان در برابر «موشک‌های ضد تانک» شلیک شده از غزه دفاع کند.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در این باره گزارش داد: صحبت از مسیری مرکزی است که روزانه صد‌ها خودروی نظامی و غیرنظامی از آن عبور می‌کنند و در برابر تهدید تیراندازی مستقیم از شمال نوار غزه قرار دارد.

پس از اینکه در جنگ دو روزه اخیر علیه نوار غزه، گروه‌های فلسطینی با یک فروند موشک ضد تانک، یک خودروی نظامی صهیونیستی را هدف قرار دادند و این موضوع منجر به کشته شدن یک صهیونیست شد، تهدید موشک‌های ضد زره دستگاه‌های امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی را دچار نگرانی کرده است.

صبح روز شنبه (۱۴ اردیبهشت/۴ می) بود که رژیم صهیونیستی به مناطقی در نوار غزه حمله کرد و مقاومت با شلیک چندین راکت پاسخ داد؛ اما این اتفاق «موقت» نبود و لحظه به لحظه بر حجم تنش‌ها میان نوار غزه و رژیم صهیونیستی افزوده شد. حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در روز و شب یکشنبه (۱۵ اردیبهشت/۵ می) نیز ادامه پیدا کرد و مقاومت نیز با شلیک راکت و موشک قاطعانه پاسخ داد. سرانجام با وساطت مصر و قطر و سازمان ملل دوشنبه (۱۶ اردیبهشت/۶ می) آتش‌بس در نوار غزه برقرار شد و پس از دو روز جنگ، آرامش این منطقه را فرا گرفت.

در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۲۷ فلسطینی به شهادت رسیدند که در میان آن‌ها «سه زن، دو نوزاد دختر و دو جنین (در شکم مادر)» دیده می‌شوند. گروه‌های مقاومت فلسطین ۶۹۰ موشک و راکت به سمت فلسطین اشغالی شلیک کردند که در نتیجه آن چهار صهیونیست کشته و ۱۳۰ نفر دیگر زخمی شدند، همچنین یک نفربر و یک جیپ اسرائیلی نیز با موشک مقاومت منهدم شد.

صندوق ویژه برآورد خسارت مربوط به اداره مالیات رژیم صهیونیستی در گزارش خود تصریح کرد، شهر‌های «اشدود و عسقلان» شاهد بیشترین حجم خسارت هستند؛ در اشدود ۱۶۶ ساختمان و ۹۰ خودرو و در عسقلان ۱۸۲ ساختمان و ۵۰ خودرو خسارت دید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار