آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۶۳۹۳
بخشنامه آموزش و پرورش:

امتحانات روز بعد از شب‌های قدر همگی لغو شد

قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس بخشنامه جدیدی که امروز به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شد، هیچ امتحانی در روز‌های بعد از شب‌های قدر برگزار نمی‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیرعلی نعمت‌الهی قائم‌مقام وزیر و سرپرست مرکز امور هماهنگی ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش در خصوص برگزاری امتحانات دانش‌آموزان در روز‌های بعد از شب‌های قدر و گلایه برخی خانواده‌ها از تصمیم‌گیری مدارس برای برگزاری امتحان، اظهار کرد: بر اساس بخشنامه و تصمیمی که وزارت آموزش و پرورش گرفته بود، تمام امتحانات نهایی که در روز‌های بعد از شب قدر برگزار می‌شد، تغییر کرد.

وی ادامه داد:در رابطه با امتحانات داخلی که نهایی نبودند، تصمیم گیری به استان‌ها موکول شده بود، اما به دلیل اینکه دانش‌آموزان و معلمان بتوانند بهتر از برکات شب‌های قدر استفاده کنند، بر اساس ماده ۱۰۰ آیین‌نامه اجرایی مدارس، امتحانات بعد از شب‌های قدر لغو شد و زمان آن متعاقبا توسط مناطق آموزش و پرورش اعلام می‌شود.

نعمت‌الهی تصریح کرد: بنابراین اعلام می‌شود هیچ امتحانی را روز بعد از شب‌های قدر در مدارس کشور نخواهیم داشت و این موضوع ساعتی پیش به استان‌ها ابلاغ شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار