آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۶۸۰۹

برگزاری مراسم احیا در یک روستا پس از چندین سال به همت یک گروه جهادی

حالا این روز‌ها به همت فعالیت‌های جهادی خادمان هیئت محبان روح الله تهران، بخشی از مشکلات اهالی روستای لهک برطرف و بعد از سال‌ها مراسم احیای شب‌های قدر در این روستا برگزار شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لهک، روستایی در حاشیه پایتخت و اطراف حرم مطهر امام خمینی (ره) است که اهالی آن از کمترین امکانات اولیه زندگی از جمله سرویس بهداشتی، حمام، آب شهری، گاز و ... محروم بوده و هستند و در حال حاضر خانه‌هایشان کاهگلی است و مدرسه‌ای در آنجا وجود ندارد و فرزندانشان برای تحصیل باید به روستا‌های اطراف بروند. اصالتِ اهالی این روستا به سیستان و بلوچستان برمی‌گردد که قبل از انقلاب و پس از خشک شدن هامون در آن دیار، به استان گلستان کوچ می‌کنند و بیست سال بعد از آن به دلیل سیلی که در این استان رخ می‌دهد و روستایشان را آب می‌برد، آن‌ها به قلعه‌ای قدیمی در اطراف تهران به نام لهک روی می‌آورند.

حالا این روز‌ها به همت فعالیت‌های جهادی خادمان هیئت محبان روح الله تهران، بخشی از مشکلات اهالی روستای لهک برطرف و بعد از سال‌ها مراسم احیای شب‌های قدر در این روستا برگزار شد.

خادمان هیئت محبان روح الله تهران که اغلب آن‌ها فارغ‌التحصیلان دانشگاه سمنان هستند و مراسمات هفتگی و مناسبتی آن‌ها در خیابان ایرانشهر و دفتر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار می‌شود، از چندی پیش با شناسایی این روستا به دنبال مرتفع کردن بخشی از مشکلات آنجا بودند. با شروع ماه مبارک رمضان و فعالیت‌های جهادی این هیئت و کمک‌های مردمی، مشکل سرویس بهداشتی و حمام روستا برطرف و حسینیه نیمه‌کارة روستا تکمیل شد تا پس از چندین سال مراسم احیای شب‌های قدر در این حسینیه و با حضور اهالی لهک برگزار شود.

گفتنی است شهریور ماه سال گذشته هماهنگی‌های لازم میان بسیج سازندگی، سپاه و استانداری تهران برای تامین اعتبار و صدور مجوز لازم برای تغییرِ کاربریِ قسمتی از زمین‌های کشاورزی یک فردِ خَیِر که اهالی روستا بر روی زمین او کار می‌کنند، برای ساخت خانه برای اهالی روستا انجام شده است، اما با گذشت یک سال همچنان اتفاق قابل‌توجهی در این زمینه نیفتاده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار