جعفري: پشت پرده تصويب طرح وقف، حفظ مديريت دانشگاه آزاد نهفته است
بهروز جعفري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص مصوبه ديروز مجلس مبني بر موافقت با طرح وقف اموال دانشگاه آزاد، با اشاره به اينكه هدف از تصويب اين طرح، حمايت از دانشگاه آزاد است، اظهار داشت: هر چند اين طرح به صورت عام و در مورد مراكز و موسسات آموزش عالي غيردولتي است، اما در هر حقيقت با محوريت دانشگاه آزاد و حمايت از اين مجموعه بوده است.
وي به استفساريه موجود در اين خصوص اشاره و عنوان كرد: بر اساس استفساريه اي كه به مجلس ارائه شد، شوراي عالي انقلاب فرهنگي حق قانونگذاري در مورد دانشگاه آزاد را ندارد و فقط مجلس بايد در اين زمينه قانونگذاري كند.
عضو كمسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد: اين استفساريه برخلاف راي مقام معظم رهبري است كه فرمودند در مسائلي كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي نسبت به آن ورود پيدا ميكند مجلس نبايد دخالت كند.
جعفري ادامه داد: در قضيه دانشگاه آزاد، اول شوراي عالي انقلاب فرهنگي ورود پيدا كرد و اساسنامه جديدي در خصوص دانشگاه آزاد ارائه داد، لذا با استناد به اين مسئله مطمئنا شوراي نگهبان با تصويب اين طرح در مجلس مخالفت خواهد كرد.
اين نماينده اصولگراي مجلس با بيان اين مطلب كه دليل موافقت نمايندگان با اين طرح استناد به فتواي مقام معظم رهبري بوده است، گفت: اين فتوا، فتواي عام بوده و مقام معظم رهبري فرموده اند كه اگر كساني اجازه تصرف مالكانه در مالي را داشته باشند ميتوانند آن را وقف كنند، بنابراين در صورتي كه فردي صاحب مال نباشد نميتواند آن را وقف كند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اين مطلب كه رئيس مجلس نيز مطرح شدن اين طرح را خلاف قانون اساسي دانسته بود، گفت: اين طرح با لابيهايي كه صورت گرفته بود به تصويب رسيد.
جعفري با بيان اين مطلب كه آيا مجلس بايد گرفتار ماراتن قانون گذاري بين شوراي عالي انقلاب فرهنگي و دانشگاه آزاد باشد، تصريح كرد: در حقيقت پشت قضيه تصويب طرح حمايت از تاسيس و تقويت موسسات و مراكز آموزش عالي دولتي، حفظ مديريت دانشگاه آزاد نهفته است.
عضو كمسيون فرهنگي مجلس با انتقاد از امضاكنندگان اين طرح گفت: نمايندگان بايد تيزهوشي و درايت خود را حفظ كنند تا در زمينهاي كه نظر رهبري و دفتر ايشان و افكار عمومي و همچنين دانشجويان مخالف است، وارد نشوند./انتهاي پيام/