رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از راهاندازی مدرسه علمی و مهارتی صنعت چرم و کفش در واحد تبریز خبر داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز، در نشست مشترک همکاری صنعت و دانشگاه در راستای طرح نظام موضوعات چرم و کفش که در دفتر شهرک چرمشهر تبریز برگزار شد، گفت: رسالت اصلی دانشگاه حل مشکلات صنعت و جامعه است، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای بسیار مؤثری در ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت انجام شده، اما تا رسیدن به هدف و نتیجه مطلوب فاصله زیادی داریم.
جوانپورمطرح کرد: باید رویکردی در پیش گرفته شود تا صنعت، لزوم حضور و تأثیرگذاری دانشگاه در حل مسایل و مشکلات را احساس کند.
رئیس دانشگاه آزاد تبریزمطرح کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بحث صنعت چرم و کفش را که پیشینهای دیرینه در استان آذربایجان شرقی دارد و مشارکت در حل بحران دریاچه ارومیه را در دستور کار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی قرار داده است.
وی افزود: بعد از ایجاد نخستین مرکز علمی، مهارتی و عمومی رباتیک و بهرهبرداری موفق از آن، دومین مدرسه علمی و مهارتی تحت عنوان صنعت چرم و کفش در واحد تبریز جهت تسریع در عملیاتی کردن طرحها بزودی راه اندازی خواهد شد.
احد نوزاد مشاور فنی شهرک صنعتی چرمشهر تبریز نیز گفت: در شرایط کنونی همکاری بین دانشگاه و صنعت یکی از ضروریات است؛ لذا طبق توافقات فی مابین شهرک صنعتی چرم یک اتاق در اختیار دانشگاه و دانشگاه نیز اتاقی با امکانات لازم در اختیار عوامل شهرک صنعتی چرم قرار میدهد.
نوزاد اظهار کرد: نشستهای متعددی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، یک گزارش علمی ۵۰ صفحهای از سوی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سطح کشور و با محوریت واحد تبریز در ۵ چالش دسته بندی شده که اهداف، رهیافتها و پیشنهاداتی جهت بهبود این صنعت ارائه شد.
علیرضا جباریان فام رئیس اتحادیه کفاشان تبریز نیز گفت: در بین دانشگاههای سطح استان که وارد مقوله صنعت کفش و چرم شده اند، تنها دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به طور جدی و عملی این موضوع را پیگیری میکند.
جباریان تاکید کرد: یکی از صنایع مادر تبریز، صنعت کفش است و دانشگاه آزاد اسلامی با تصویب و راه اندازی رشته کفش و آموزش دورههای ویژه کفش به سرعت پیشرفت این صنعت در سطح ملی و بین المللی کمک شایانی خواهد کرد.
صمد عالی رئیس امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از تصویب نظام موضوعات صنعت چرم و کفش خبر داد و گفت: در این طرح ۵ چالش در صنعت شناسایی شده که دارای ۶۰۸ زمینه تحقیقاتی است و میتوان نزدیک به ۶ هزار موضوع پایان نامه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری استخراج کرد.
عالی افزود: استخراج نظام موضوعات صنعت کفش و چرم برای نخستین بار در ایران صورت گرفته که نیازمند شناسایی اساتید مجرب در رشتههای مختلف برای تسریع در بهبود عملکرد این صنعت در سطح کشور دارد.
رئیس امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد تبریز از راه اندازی دبیرخانه برنامه علمی به صورت استانی خبر داد و افزود: تمامی موضوعات پایان نامههای مرتبط با صنعت چرم و کفش که توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی سراسر کشور انتخاب میشود در این دبیرخانه مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت.