کد خبر:۷۶۸۵۸۵
متقی‌طلب در گفتگو با دانشجو:

اساتید نقش بسزایی در مهارت‌افزایی و توانمندسازی دانشجویان دارند

مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان گفت: اساتید نقش بسزایی در مهارت‌افزایی و توانمندسازی دانشجویان دارند و روند رو به رشد تعامل در ارتقای سطح آموزش دانشجویان تاثیرگذار بوده است.

وحید متقی طلب، مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به محوریت مباحث کارآفرینی دانشگاه گیلان گفت: مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه با هدف توسعه کارآفرینی و تلاش در جهت حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین کار خود را آغاز و مصمم است با برخورداری از تجربه و توان علمی اعضای هیأت علمی و پتانسیل دانشجوئی، ساختار منعطف و فناوری کارآمد، بعنوان سرآمد در منطقه در زمینه آموزش، ترویج و مشاوره و پژوهش کارآفرینی فعالیت کند؛ به گونه‌ای که دانش آموختگان دانشگاه گیلان کارآفرین بوده و در جهت توسعه فن‌آفرینی و اقتصاد دانش بنیان گام بردارد.

متقی طلب تصریح کرد: در حوزه ارتباط با جامعه به دنبال ایجاد یک رابطه دو طرفه بین جامعه و دانشگاه هستیم. به این معنا که بتوانیم مشکلات و معضلات صنعت را با زبان آکادمیک به دانشگاهیان انتقال دهیم تا بدین طریق راهکاری منسجم برای حل معضلات جاری جامعه حاصل شود و از طرف دیگراندیشه نوآورانه دانشگاه را به جامعه معرفی کنیم تا در افق و مسیر توسعه گام برداشته و به شکوفا شدن جامعه‌ای که هر لحظه نیاز‌های آن باز تعریف میشود، یاری رسانیم.

مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان مهمترین ماموریت‌های مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه را انجام تعاملات محیطی با سایر مراکز، مؤسسات تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و سازمان‌های کارآفرین در سطح منطقه و ملی در جهت ترویج کارآفرینی و انجام مشاوره‌های راهبردی مدیریتی در زمینه ایجاد کسب و کار جدید، توسعه کسب و کار‌های کوچک در سطح دانشگاه دانست.

وی با اشاره به پشتیبانی دانشگاه از بخش کارآفرینی وارتباط با جامعه خاطرنشان کرد: البته که تا ایده آل بنا به شرایط فاصله داریم، اما بدون اغراق باید اذعان داشت که حسن ظن و حمایت‌های مطلوبی در اجرای امور از جانب دانشگاه شاهد هستیم بطوری که ساختار دانشگاه اعم از معاونت‌ها و دانشکده‌ها و مدیران تعاملات و هم افزایی ارزشمندی را در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و مهارتی و رویداد‌های مختلف داشته و این نگرش مثبت و استراتژیک سیستم مدیریتی امکان بهره‌برداری از جایگاه و تأثیر گذاری دانشگاه گیلان را به عنوان یک دانشگاه برتر در منطقه و کشور تداعی می‌کند.

متقی طلب با اشاره به میزان و حجم قرارداد‌های پژوهشی منعقده در سال ۱۳۹۷ اظعار کرد: قرارداد‌های پژوهشی منعقده در سال ۱۳۹۷ مجموعا بالغ بر ۸۹ طرح پژوهشی ۷۹ مورد بخش دولتی و ۱۰ مورد بخش خصوصی بوده است که مبلغ کل قرارداد‌ها در حدود ۴ میلیارد تومان تحقق یافته است. در این تعداد قرارداد ۶۱ نفر اعضای هیات علمی دانشگاه به عنوان مجری طرح توسط ۴۲ سازمان، دستگاه و شرکت ۳۳ دستگاه دولتی و ۹ شرکت خصوصی حمایت کننده مانند: ورزش و جوانان ۱۴ طرح، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ۱۰ طرح، بهزیستی ۶ طرح اداره زندان‌ها و اقدامات تامینی (۵ طرح) به لحاظ شاخص تعداد قرارداد و البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی، پژوهشگاه نیرو و استانداری از نظر شاخص حجم مبلغ قرارداد مشارکت داشته اند.

مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان با اشاره به میزان مشارکت و ارتباط اساتید و دانشجویان با حوزه کارآفرینی تاکید کرد: با ملاحظه آنچه تاکنون ارائه شد و آماری که اشاره شد می‌توان دریافت که میزان ارتباط و تعامل دانشجویان و اساتید در چه شرایطی بوده است. حال اینکه مطابق برنامه ریزی‌های صورت گرفته و انتخاب دوره و کارگاه‌هایی که بر اساس نیازسنجی بازار و صنعت شاهد ارتباط بیش از پیش دانشجویان و البته اساتید هستیم.

وی در ادامه گفت: اساتید ما بعنوان مدرس دوره‌ها نقش بسزایی در مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان دارند و جای بسی خوشحالی است که این روند رو به رشد تعامل در ارتقای سطح آموزش دانشجویان تاثیرگذار بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار