آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۹۹۷۵
در برنامه دیشب پایش چه گذشت؟

وعده رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به پیگیری و حل مشکلات تولیدکنندگان

در برنامه یکشنبه شب پایش، آقای فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صمت و رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید حضور پیدا کرد و از پیگیری و حل مشکلات تولیدکنندگان و کارآفرینان توسط این کارگروه خبر داد.

برنامه پایش که پس از مدتی دوباره از سر گرفته شده و به قاب تصویر شبکه یک سیما برگشته است یکشنبه شب اولین برنامه خود پس ماه مبارک رمضان را به روی آنتن برد. در ابتدا از مخاطبان درباره شرایط صدور مجوز‌های کسب و کار و این که آیا نسبت به سال قبل تفاوتی کرده است سوال شد چرا که تسهیل و رفع موانع مجوزدهی یکی از مهمترین مولفه‌های رونق تولید محسوب می‌شود. پس از آن در برنامه سه قانون از بسیار قانون‌های عملی نشده مسئولین مثل عدم اجرای نصب کارتخوان در مطب پزشکان مطرح شد تا شاید آن را به جد دنبال کنند.

در این برنامه از آقای مقیمی معاون امور صنایع وزارت صمت و رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دعوت شده بود تا در مورد این کارگروه، اقدامات و برنامه‌های پیش روی آن صحبت کند. ایشان با اشاره به این که کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در دو سطح ملی و استانی فعالیت می‌کند خاطرنشان کرد مشکلات تولیدکنندگان در سراسر کشور از طریق ستاد‌های استانی به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کشور گزارش می‌شود و در آن جا با حضور معاونین و نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف، سازمان برنامه و بودجه و اتاق بازرگانی مورد بررسی قرار می‌گیرند تا پس از طبقه‌بندی و درجه اهمیت، پیگیری و حل و فصل شوند.

برای مثال یکی از اقدامات این کارگروه افزایش مدت زمان تقسیط مالیات‌های مستقیم بوده است، که برای بنگاه‌های تولیدی غیردولتی از ۳۶ ماه به حداکثر شصت ماه افزایش یافت. رئیس کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تصریح کرد در سال جاری تاکنون ۵۰۹ جلسه‌ی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سراسر کشور در استان‌ها برگزار شده است که نشان از دغدغه و پیگیری جدی این کارگروه‌ها برای حل مشکلات تولیدکنندگان و رفع موانع تولید دارد.

در ادامه، مسائل و معضلات تولیدکنندگان و کارآفرینانی که مشکلات خود را با برنامه پایش در میان گذاشته بودند مطرح شد و آقای مقیمی وعده دادند با ورود و پیگیری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این مشکلات به زودی حل و فصل شوند.

در بخش پایانی برنامه شب گذشته پایش کارآفرینی خاص و تلاشگر میهمان برنامه بود. آقای اعظم قلی زاده پاشا فعال حوزه صنعت ریخته‌گری و فولاد با بیش از ۶۰ سال سابقه از فراز و نشیب‌های روزگار خود صحبت کرد. وی با اشاره به چگونگی تاسیس کارخانه خود گفت: "قبل از انقلاب در کشور ما ذوب آهن نداشتیم و چدن از کانادا وارد می‌کردیم. در کارخانه‌ای من به عنوان کارمند مشغول به کار بودم سوئیسی‌ها متخصصین آن بودند. کارخانه ظرفیت روزانه ۱۰۰ تن تولید را داشت که با مدیریت سوئیسی‌ها ۹۷ درصد ضایعات داشت. با پیشنهاد بنده رئیس کارخانه آن‌ها اخراج کرد و من با کمک کارگران توانستیم ضایعات را تا ۳ درصد کاهش دهیم. این مهم پیش زمینه تاسیس کارخانه تولید دیگ و لوله‌های چندنی را برای من فراهم کرد. پس از انقلاب نیز به دلیل جنگ تحمیلی به ساخت مهمات جنگی پرداختم. در این دوران همچنین کشت و صنعتی را در قم تاسیس کردم."

کارآفرین برتر این هفته برنامه پایش در مورد سود نامشروع بانک‌ها و موانعی که سازمان امور مالیاتی و تامین اجتماعی برای تولید کشور ایجاد کرده‌اند نیز صحبت کرد.

«پایش» به تهیه‌کنندگی الهام پیرهادی و سردبیری محمد عنبری، کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیما است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار