۲۹ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در آذربایجان شرقی باهم رقابت می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۰۴۶۷
در روز‌های ۲۳ و ۲۴ خردادماه؛

۲۹ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در آذربایجان شرقی باهم رقابت می‌کنند

۲۹ هزار و ۷۵۶ داوطلب برای ورود به کارشناسی ارشد در روز‌های ۲۳ و ۲۴ خردادماه در استان آذربایجان شرقی باهم رقابت می‌کنند.

۲۹ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در آذربایجان شرقی باهم رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸ با شرکت ۲۹ هزار و ۷۵۶ داوطلب در روز‌های ۲۳ و ۲۴ خردادماه سال جاری در سه نوبت صبح و عصر پنجشنبه و صبح جمعه در ۹ حوزه امتحانی در استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

در این آزمون، ۲۹ هزار و ۷۵۶ داوطلب از استان آذربایجان شرقی شامل ۱۶ هزار و ۱۱۲ نفر مرد و ۱۳ هزار و ۶۴۴ نفر زن در ۱۳۲ رشته با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

از مجموع داوطلبین استان، آزمون ۷ هزار و ۵۴۴ داوطلب که شامل ۲۰۹۵ زن و ۵۴۴۹ مرد در حوزه امتحانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود. این آزمون در چهار شهرستان استان آذربایجان شرقی در ۹ حوزه امتحانی برگزار خواهد شد.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در شش گروه آموزشی و ۱۳۲ کد رشته شامل ۵۴ کد رشته علوم انسانی، ۱۷ کد رشته علوم پایه، ۲۴ کد رشته فنی و مهندسی، ۲۳ کد رشته کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۳ کد رشته هنر و ۹ کد رشته دامپزشکی برگزار خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار