کد خبر:۷۷۰۴۷۵

تلاش هند برای اتحاد با هند علیه جنگ تجاری آمریکا

مقامات چینی از دولت هند خواسته‌اند تا دست به دست هم داده و در راستای بی‌اثر کردن تاثیرات سیاست‌های تجاری یک جانبه و حمایتگرانه آمریکا قدم بردارند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، مقامات چینی از دولت هند خواسته‌اند در راستای خنثی سازی و مقابله با سیاست‌های یکجانبه و حمایت‌گرایانه آمریکا در حوزه تجارت با آن‌ها همکاری کنند.

ژانگ هانهوی معاون وزارت امور خارجه چین گفته است: اختلافات تجاری بین چین و آمریکا و شرایط مشابهی که بین هند و آمریکا به وجود آمده است می‌تواند موضوع مهمی برای مذاکرات بین چین و هند که هر دو مورد زورگویی آمریکا قرار گرفته‌اند، تبدیل شود.

وی ادامه داد: حمایت گرایی و یکجانبه گرایی در حوزه تجارت به شدت رو به افزایش است. چگونگی واکنش به سیاست‌های زورگویانه آمریکا و اقدامات این کشور در راستای حمایت گرایی تجاری سؤال بسیار مهمی است.

این اظهارات در حالی از سوی وزارت امور خارجه چین مطرح می‌شود که اواخر این هفته اجلاس سازمان همکاری شانگ‌های در بیشکک، پایتخت قرقیزستان، برگزار خواهد شد.

انتظار می‌رود شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در حاشیه این اجلاس با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، دیدار کند.

ژانگ تاکید کرده است که در این دیدار دو طرف به درک عمیق‌تری درباره موضوع برپایی عدالت و مقابله با سیاست‌های حمایت گرایی تجاری در تجارت بین‌الملل خواهند رسید.

از طرف دیگر این مقام چینی ابراز امیدواری کرد که دو کشور همسایه بتوانند به یک توافق تجارت دو جانبه دست یابند.

چین که در شرایط تنش روزافزون با آمریکا بر سر موضوعات تجاری قرار دارد مجبور شده برای مقابله با آمریکا به دنبال متحدین جدید بگردد.

آمریکا هم اکنون اقدامات جدی را علیه شرکت هوآوی چین اجرایی کرده و بر واردات صد‌ها میلیارد دلار کالا از این کشور نیز تعرفه ۲۵ درصدی اعمال کرده است.

از سوی دیگر آمریکا هند را از نظام جامع تعرفه‌های ترجیحی حذف کرده و بر واردات فولاد و آلومینیوم از هند نیز تعرفه ۲۵ و ۱۰ درصدی اعمال کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار