طرح «سازههای خلاقانه کاغذی و مقوایی» با تولید نمونههای اولیه در مرکز رشد دانشگاه آزاد بندرعباس وارد مرحله رشد و تولید شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، لادن اسفندینژاد، مدیر واحد فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد بندرعباس با بیان اینکه ایده طرح «سازههای خلاقانه کاغذی و مقوایی» با تولید نمونههای اولیه را در ذهن خود پرورش داده است، گفت: هدف از این ایده و طرح، تولید محصولات خلاقانه و بالابردن قدرت خلاقیت، نوآوری و تصمیمسازی در کودکان است.
اسفندینژاد با بیان اینکه این ایده از مرحله اولیه عبور و اکنون در مرحله تولید است، افزود: آزمایشهایی که توسط این طرحها بر روی کودکان انجام شده نشان داده که کودکان علاقهمند به نوآوری، تجسس و سرگرمی هستند.
مدیر واحد فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد بندرعباس افزود: به کمک طرحهای ویژه بر روی کاغذها و مقواهای رنگی محصولاتی خلاقانه تولید شده است که میتواند برای آموزش سازههای مختلف به کودکان توأم با نمایش خلاق و یا بهعنوان دکور در منازل و فروشگاهها استفاده شود.
فارغالتحصیل دانشگاه آزاد بندرعباس درباره ویژگیهای خاص محصول تولید شده، گفت: این سازههای کاغذی و مقوایی که به صورت حرفهای طراحی میشود، مزایای رقابتی و ویژگی کلیدی دارد که میتوان به قیمت تمامشده محصولات با هزینه پایین، ارسال پستی آنها با توجه به سبک بودن سازهها در سفارشهای اینترنتی ساده، ماندگاری بالای محصولات برای استفاده در صنایع دکوری و سرگرمی از مزایای این محصولات است که میتوان به آن اشاره کرد.
وی گفت: محصولات مشابه وجود دارد؛ اما مشابهت محصولات تولیدشده به لحاظ ویژگی و کارایی با هم متفاوتند و این محصولات مطابق با فرهنگ و سنت ایرانیان طراحی شده و برای محصولات مشابه خارجی باید تغییرات اساسی روی آنان انجام شود.
اسفندینژاد افزود: محصولات ما با برند «کاغذ قیچی» ارائه میشود که این برند در سامانه مالکیت معنوی قوه قضائیه ثبت و از طریق سایت برای عرضه و فروش مهیاست.
مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد بندرعباس اضافه کرد: کارگروه ما متشکل از استادان دانشگاه، کارمندان و بازنشستگان صنعت و دانشجویان و هنرمندان مشتاق بوده و سعی کردهایم کاری را عرضه کنیم که در سالهای متمادی اثر آن را در نسل آینده به خوبی ماندگار کند.