آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۴۳۱

دیدار ظریف با آیت الله مظاهری

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه که به اصفهان سفر کرده است پیش از ظهر امروز با حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری دیدار و گفتگو کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری در این دیدار با تقدیر از تلاش‌ها و فعالیّت‌های آقای دکتر ظریف و همکارانشان در صحنۀ بین‌المللی و مسائل سیاست خارجی، نقش وزارت امور خارجه در مواجهه و مقابله با مشکلات و مسائل کنونی و فشارهای ظالمانۀ استکبار جهانی به ملّت و نظام جمهوری اسلامی را بسیار تعیین‌کننده دانسته و با اشاره به محبوبیّت ویژۀ آقای دکتر ظریف در میان مسئولان و مردم تأکید کردند: ان‌شاءالله با یاری خداوند و عنایات حضرت بقیة‌الله‌الأعظم«ارواحنافداه» و پشتیبانی مردم بزرگوار و فهیم، مسئولان کشور به ویژه وزارت امور خارجه بتوانند از صحنۀ مشکلات کنونی با سرافرازی و سلامت عبور نمایند.

آقای دکتر ظریف نیز در این دیدار با تشکّر صمیمانه از توجّه و حمایت‌های همیشگی آیت‌الله العظمی مظاهری، تأکید کرد: فشارها و تهدیدات ابرقدرت‌ها خصوصاً آمریکا در دورۀ حاضر، به سبب قدرت جمهوری اسلامی در صحنه‌های منطقه‌ای و جهانی است و از این‌رو، با حفظ اتحاد و انسجام میان مسئولان و هوشیاری و برنامه‌ریزی لازم، نظام جمهوری اسلامی می‌تواند این مشکلات را پشت سر گذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار