کد خبر:۷۷۳۲۶۰

رشد ۱۵۰ درصدی صادرات چای هند به ایران

علی‌رغم بلاتکلیفی زیادی که در مورد تجارت میان ایران و هند به علت تحریم‌ها وجود دارد، صادرات چای هند به کشور در ۴ ماه نخست امسال ۱۵۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ایسین ایج، علی‌رغم بلاتکلیفی زیادی که در مورد تجارت میان ایران و هند به علت تحریم‌ها وجود دارد، صادرات چای هند به ایران ۱۵۰ درصد افزایش یافته است.

در بازه زمانی میان ژانویه و آوریل امسال، صادرات چای هند به ایران به ۲۲.۴۹ میلیون کیلوگرم رسید که این رقم در مدت مشابه پارسال ۹ میلیون کیلوگرم بود.

پاریمال شاه، معاون اینترنشنال اوپریشن ام کی گروپ گفت: «ایران، پس از روسیه، دومین خریدار چای هند است. پس از اینکه آمریکا تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد، بلاتکلیفی بسیاری در میان هم واردکنندگان ایرانی و هم صادرکنندگان هندی به وجود آمده است. بیشتر این بلاتکلیفی برای رزرو و محموله‌هاست. تا ماه آوریل رشد ۱۵۰ درصدی وجود داشت و در ۲ ماه گذشته نیز شاهد تقاضای بالایی برای چای از سوی تاجران که به نفع واردکنندگان ایرانی خرید می‌کنند، هستیم.»

ایران چای ارتدکس آسام وارد می‌کند که قیمت این نوع از ۳۰ روپیه به ۳۵ روپیه به ازای هر کیلو در مزایده اخیر در کلکته افزایش یافته است.

عاملی که صادرات چای هند را تقویت می‌کند، قیمت بالاتر چای ارتدکس سریلانکاست. هزینه کارگر در سریلانکا گران‌تر است. این کشور نیز به ایران چای صادر می‌کند.

به گفته پاریمال شاه، از ترس توقف صادرات به ایران در آینده نزدیک، صادرکنندگان هندی در حال یافتن کانال‌های جدید هستند. حتی اگر کانال‌های جدید هم پیدا نکنند، به علت محموله‌های اول سال، صادرات چای هند به ایران در مقایسه با پارسال بیشتر خواهد بود. اما میزان صادرات سال آینده کاهش خواهد یافت.

هند سالانه ۱۳۵۰ میلیون کیلوگرم چای تولید می‌کند که ۶۵۰ میلیون کیلوگرم آن چای ارتدکس آسام است. ۱۷ تا ۱۸ درصد این میزان در داخل این کشور مصرف می‌شود. غیبت ایران به عنوان خریدار مسلما بر چشم انداز صنعت چای هند در سال آینده تاثیر خواهد گذاشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار