
کودک دوساله طعمه سگها شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان خمینیشهر اصفهان گفت: صبح روز گذشته -یکشنبه دوم تیر-کودکی دوساله از اتباع کشور افغانستان در درچه مورد حمله چند سگ قرار گرفت و از ناحیه شکم، ران و سر دچار گزش شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی گلزاری اظهار کرد: صبح روز گذشته -یکشنبه دوم تیر- کودکی دوساله از اتباع کشور افغانستان در خیابان سجاد شهر درچه پس از خارج شدن از خانه به دلیل تعدد باغ در آن منطقه مورد حمله چند سگ قرار گرفت و از ناحیه شکم، ران و سر دچار گزش شد.
بیشتر بخوانید:
وی در ادامه گفت: این کودک قبل از رسیدن به بهداری علائم حیاتی خود را از دست داده و پزشک پس از معاینه، مرگ این کودک را تأیید کرده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.