کد خبر:۷۷۳۴۶۰
معاون وزیر نیرو:

راه‌اندازی بازار آب مقرون به صرفه‌تر از اجرای طرح‌های انتقال آب است

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اینکه «راه اندازی بازار آب سرفصل برنامه‌های حوزه آب است»، گفت: در صورت ترویج بازار آب می توان به آب جدید دست یافت و راه اندازی بازار آب به مراتب مقرون به صرفه‌تر از اجرای طرح‌های انتقال آب است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، چهل و هفتمین نشست مدیران ارشد آب کشور با حضور معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد.

در این نشست قاسم تقی زاده خامسی معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا سه موضوع بررسی چاه‌های غیر مجاز، بازار آب و استفاده بهینه از فضای منابع آبی برای گردشگری را به عنوان دستور کار اصلی مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای بر شمرد و گفت: طی سال‌های گذشته آمار چاه‌های غیر مجاز افزایش یافته که در این باره توصیه می‌کنم با تشکیل کمیته‌ای با حضور مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای نسبت به تعیین تکلیف چاه‌های غیر مجاز اقدام شود.

وی با بیان اینکه "راه اندازی بازار آب سرفصل برنامه‌های حوزه آب است"، اذعان داشت: در صورت ترویج بازار آب میتوان به آب جدید دست یافت و راه اندازی بازار آب به مراتب مقرون به صرفه‌تر از اجرای طرح‌های انتقال آب است.

خامسی به موضوع ساختار بخش آب کشور کرد و گفت: با اجرای ساختار جدید آب کشور تغییری در شرکت‌های آب منطقه‌ای صورت نخواهد گرفت و آنچه در این ساختار مطرح است تشکیل حوضه‌های آبریز در سطح ستاد وزارت نیرو و یا شرکت مدیریت منابع آب ایران است که این موضوع در دست بررسی است.

وی با تاکید بر این که مدیران عامل شرکت‌ها آب منطقه‌ای نماینده وزارت نیرو در استان‌ها هستند و باید پاسخگوی حوزه مدیریت خود باشند و مشکلات را به ستاد محول نکنند، بر لزوم برقراری تعامل صحیح بامسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: موضوع گردشگری آب مورد تاکید وزارت نیرو است و همه شرکت‌های آب منطقه‌ای باید در این زمینه جداً ورود پیدا کنند و به زودی نیز شیوه نامه اجرایی تفاهم نامه‌ی مورد اشاره ابلاغ خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار