به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، عصر امروز (جمعه ۷ تیر) در مراسم بزرگداشت شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر گفت: این محل که قتلگاه شهید بهشتی و یارانش است، در سالهای ابتدایی انقلاب، قرارگاه رهبری نیروهای مظلوم حزبالله بود.
وی با بیان اینکه آیتالله بهشتی عملاً رهبری اصلی فکری و سیاسی جبهه انقلاب بود، تصریح کرد: احترامی که این سالها بهشتی دارد، در سالهای ابتدایی انقلاب وجود نداشت.
رحیمپور ادامه داد: شهید بهشتی چنان مورد بمباران رسانهای بود که در افکار عمومی کار بهجایی رسید که نمیشد از ایشان دفاع کرد و حتی برخی از حزباللهیها با تردید از وی دفاع میکردند و میگفتند بهتر نیست یک خط عقبتر برویم و از خود امام دفاع کنیم؟
وی شهید بهشتی را نظریهپرداز و اندیشمندی مودب و منطقی دانست و اظهار داشت: شهید بهشتی با اینکه اهل گفتگو بود و با اینکه فردی مجتهد و روشنفکر بود، بهحدی مورد سمپاشی بود که در بخشهایی از جامعه، منفور بود و خون او بود که ورق را برگرداند، بهطوری که خیلیها شرمنده شدند.
این کارشناس مسائل دینی ادامه داد: نگرانی من این است که برخی اتفاقات زمان شهید بهشتی، با ادبیات دیگری توسط عدهای دیگر بازتولید شود و تا حدودی هم این اتفاق رخ داده است.
رحیمپور با بیان اینکه تفکری که شهید بهشتی در مقابلش ایستاد، همچنان در رسانهها و فضای کشور فعال هستند، افزود: ادبیات آنها عوض شده، ولی همان گفتمان است.