کد خبر:۷۷۴۳۳۴

توضیح شبکه سه درباره استفاده از کلاه‌گیس برای بازیگران زن/ عکس

مشاور مدیر شبکه سه در واکنش به انتقاد هوشنگ گلمکانی از تبعیض مدیران فرهنگی درباره فیلم «کاناپه»، تاکید کرد که در سریال «گاندو» کلاه‌گیس برای بازیگر ارمنی استفاده شده که غیرمسلمان است و محل فیلمبرداری هم ترکیه است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در بخشی از سریال «گاندو» که جمعه‌شب پخش شد، یک بازیگر زن که فارسی صحبت می‌کرد، بدون حجاب و با کلاه‌گیس حضور داشت. این اتفاق با انتقاد‌هایی همراه شد که از آن جمله می‌توان به هوشنگ گلمکانی منتقد باسابقه سینما اشاره کرد، او به انتقاد از تبعیض در مدیریت فرهنگی کشور پرداخت و توقیف «کاناپه» کیانوش عیاری را بابت استفاده از کلاه‌گیس برای بازیگران زن نادرست دانست.

حال کوروش کمره‌ای، مشاور مدیر شبکه سه سیما در صفحه شخصی خود پیرامون این موضوع نوشت: «فیلم «کاناپه» در ایران با بازیگران مسلمان ساخته شد و کلاه‌گیس برای زن خانه‌دار در خانه استفاده شد. اما بازیگر این سکانس «گاندو» ارمنی، غیرمسلمان و نقش یک جاسوس را ایفا می‌کند و محل فیلمبرداری ترکیه است. دقیقا مثل فیلم «شکارچی شنبه»، تشکر از جناب گلمکانی بخاطر تماشای دقیق «گاندو».»

پیش از این هم حضور زنان بی حجاب در قسمت اول سریال «گاندو» با انتقاد‌هایی رو به رو شد که سازندگان اعلام کردند بازیگران خارجی بودند.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۷
ما مرد ها با کلاه گیس هم تحریک می شویم لطفا حجاب رو رعایت کنید.
اگه سازنده فیلم به جایی وصل نبود ایا مجوز می گرفت به سادگی!
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار