کد خبر:۷۷۴۸۲۷

واکنش نتانیاهو به افزایش ذخائر اورانیوم ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که رژیم تحت امر او تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود دوشنبه به افزایش ذخایر اورانیوم ایران واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه به افزایش ذخائر اورانیوم ایران واکنش نشان داد و مدعی شد که این رژیم به ایران اجازه نخواهد داد به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.

نتانیاهو که نمایش تبلیغاتی چند ماه قبلش علیه برنامه هسته‌ای ایران با بی‌توجهی در دنیا روبه‌رو شد و غیر از دولت «دونالد ترامپ» خریداری پیدا نکرد گفته که قصد دارد از «اسناد جدیدی» درباره برنامه هسته‌ای ایران رونمایی کند. او گفت که این اسناد ادعایی اثبات خواهند کرد ایران از قبل درباره برنامه هسته‌ایش دروغ گفته است.

نتانیاهو اردیبهشت‌ماه سال گذشته پس از ساعت‌ها جنجال رسانه‌های صهیونیست درباره احتمال افشاگری بزرگ درباره برنامه هسته‌ای ایران در یک نشست خبری مدعی شد که تل‌آویو به اسناد تازه‌ای درباره ایران دست یافته که نشان می‌دهد تهران به دنبال ساخت بمب اتم بوده است.

این ادعا‌ها درباره «برنامه مخفی تسلیحات هسته‌ای» در حالی مطرح می‌شد که حتی جامعه اطلاعاتی آمریکا هم در گزارش‌های خود اعلام کرده که ایران برنامه فعال ساخت سلاح هسته‌ای ندارد.

ساعتی پس از این نشست مشخص شد این اسناد پیش از این هم در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته و در پرونده موسوم به ابعاد احتمالی نظامی مورد بررسی قرار گرفته و مختومه شده است.

رژیم صهیونیستی تنها دارنده بمب هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است. این رژیم علی‌رغم فشار‌های بین‌المللی هرگز پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را امضا نکرده و در برابر این فشار‌ها از یک طرف امضای این پیمان را مغایر با امنیت داخلی‌اش دانسته و از سوی دیگر سیاست ابهام در برنامه هسته‌ایش را انتخاب کرده است.

تخمین‌ها درباره تعداد کلاهک‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی دامنه‌ای بین ۷۵ تا ۴۰۰ عدد دارد، اما اکثر برآورد‌ها تعداد کلاهک‌های هسته‌ای این رژیم را نزدیک به ۲۰۰ عدد اعلام می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار